Kafanche "Kod Peruzzija"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rakija, Giba, Kama i Veselje sto rekli Logopedi...

-----------------------------------
"Бре, кад припече звезда око Светог Илије, па мислиш - изгоре све! Па тек ће једне ноћи киша. Летња, плаха, ко ова. А ја кажем мом Проки - Проко, киша, буразере! Па изиђем напоље, па постојим тамо међу шљивама, оно пада - ко Бог да плаче..."

joj... ne znas ni ti sta valja...
...
a napolju minus 10... a tebe boli uvo... :lol:

"Бре, кад припече звезда око Светог Илије, па мислиш - изгоре све! Па тек ће једне ноћи киша. Летња, плаха, ко ова. А ја кажем мом Проки - Проко, киша, буразере! Па изиђем напоље, па постојим тамо међу шљивама, оно пада - ко Бог да плаче..."

Duh Sekire:
Ма иди бегај и ја кад сам био клинац објаснили ми да је то баш чај, па сам после био мало "весео" ;)
Господо, само да вам се придружим у симпатичној кафани. Шљивовица 65 гради три пута препечена, прави друштво мојој маленкости у овом тренутку. Поздрав.

gazda pero, daj malo sumadijskog caja... da splaknem ovu smederevku...

Чек да пробам са ћирилче, можда ће да стигне ракијче...

За ћирилче све може! А тебе частим туру, мож ми се. У част ћирилице, па да нам дуго поживи, ај у здравље!

МАЛИ!!! СИ НОРМАЛАН БРЕ

Shinoda:
ae kad sam vec ovde da popijem i ja stogod...viski nisam pio dugo, moze jedan, bez leda!

dechache, to se kod "gazda peru u kafanu" ne sluzi... samo domatje... dakle toplo vam preporucujem sumadijski caj, ili neku slicnu mucenicu iz "drveno bure" od pokojnog toze sto je ostala onomad...

ај па у здравље, за тебе за мене и за мог проку... учитељ био... а сад је капларица у дринској...

evo finiša red je da se zapeva:lol:

Prazna casa na mom stolu
iz te case ti si pila
ako je sreca ispijena
nek' bude casa razbijena.

Aaaaaj, kafana je puna sveta
svako se za pesmu sprema
tako zelim da si samnom
ali tebe samnom nema.

Aaaaaj, moje oci tebe traze
dok u casi vino drema
muzika mi pesmu svira
a ja patim sto te nema.

tozovac je kralj:D:D:D

:lol::lol::lol:

Peruzzi:
За ћирилче све може! А тебе частим туру, мож ми се. У част ћирилице, па да нам дуго поживи, ај у здравље!

фала братац, фала, попиј и ти једну...
дасимиживиздравидатијеправ...
а остало ћемо лако... живели... :D

него... си вид`о овог јапанца што `оће неки дупли с`ледом... :lol: :lol: :lol:
...
нек иде код ови` из ЕУ... они не могу ракију да поднесу ич... тамо им тура`у лед и у воду... :lol: :lol: :lol:

ај у здравље, за тебе, за мене и за мог Проку... мог брата... био учитељ... а сад је капларица у Дринској...

nego, mog'o si bratac i neko meze da naseces... samo pijemo bre... daj malo i da se preseche? Sta kazes na to, bratac?...
da popijemo pa da zapevamo...

evo ja cu da krenem sa onom mojom pesmom...

Zubor voda zuborila dzanum bre, dzanum bre...
zuborom je nadvisila o o lele
setnu pesmu dva slavuja, dva slavuja dva bulbula,
dva bulbula dva zumbula...
setnu pesmu dva slavuja, dva slavuja dva bulbula,
dva bulbula dva zumbula...

Stani vodo, ne zubori dzanum bre, dzanum bre
pusti pesmu nek se ori o o lele
bez nje nema mladovanja, mladovanja milovanja
milovanja radovanja...
bez nje nema mladovanja, mladovanja milovanja
milovanja radovanja...

ajde daj da popijemo... za nas i za mog Proku... mog brata... bio ucitelj... a sad je kaplarica u Drinskoj...

Газда би требало да скокне до ЖК или ЉиС и набави коју конобарицу младу (са надахнутим попрсјем) да има де да заденем коју пару...

... pa onda nocas da pevamo onu pesmu o mladoj krcmarici...
...
ima jedna krcma u planini... JOOOOOOOOOOOOJ

:lol:

Сеци бадњак с младог цера
то Христова тражи бера,
поносно га огњишту принеси
да се види да турцин ниси,
него Србин здрав ми био
у срећи га налазио.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back