Kafanche "Kod Peruzzija"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Нема...Та мученица ми је заштитни знак. Замисли колко бих муштеија изгубио да се ит амо продаје....па мора и ја да живим од нешег. Мала је плата амбасадорска, а не смем више да се јуначим ко раније, начуће женка епове па оста сува коца...џаба ти било

Иначе ко што рекох . добродошли сте сви . господа, шљам, галактички путници и сви остали. Па као нисте господа, а ни шљам, а нигде ни не путујете, онда сте сви остали, па свеједно изволте :)

него, мора мало ове конобаре притегнем, слабо нешт раде, много се чека....

marlon:
Ma koji bre Toza... u kafanu uso bas sad Justin Timberlake i raja vec pocela da se vrti a instrumental nije ni krenuo...:lol::lol::lol:
ma čini ti se da se vrti raja to ja vrištim,uspalEo sam se k'o mlada šiparica:lol:

Hvala brate na cestitci za NG... i tebi sve najbolje.
hvala

gazda peruzzi da izvučeš uši tom detetu,i pošalji ga 'vamo,nek donese kilo belog i kilo sifona,a mogao bi da promeniš tu maserku,mnogo je dlakava:lol:

Krstic Jeremija:
Немој Јомини, господине, кој Милеве у кафани нас терају да слушамо њихове песме и служе брљу. Имај милости.

Па јес вала треба да постоји нека могућност избора. Неко можда воли да пије у тишини ;)
А песма ће бити тамо једна сутра - лично моја.
Пиће? Аха... Мени апсинт. То је пио Винсент.

Апсинт? Душе, Душе, остаћеш без ува! :lol: :lol: :lol:
Ово је кафана, нема "фенси" пића - сам' домаће!
П.С. Чуо сам да је поново легализован у Европи.

Adalv:
Апсинт? Душе, Душе, остаћеш без ува! :lol: :lol: :lol:
Ово је кафана, нема "фенси" пића - сам' домаће!
П.С. Чуо сам да је поново легализован у Европи.

Па јес вала, мож' да отпадне уво, а и што рече кафана... Онда може вињак, да се вратим коренима.
п.с. Ја купио у Метроу литру, па ти види...
пс.пс. Сад ми Метро дугује 545.544.985.542,65 ојра за ово рекламирање.

Ooooo... vidim loche se... lepo decaci, lepo...
...
Dzeremaja, vidim opet si se vratio... vidim i da se se zalio da sam te sprecavao da pises.... evo sad ti pisi a ja cu da se slazem... moze? ... ti i ovako i onako imas vise volje za sve ovo...

Господо, не знају драги гости из Света шта је то Шумадијски чај. Имао сам ретко задовољство да будем са групом Американаца који су професионално, што би се рекло из бранше интернал афаирс. Игром случаја завршисмо радни дан у Гучи, где је љубазни домаћин понудио гостима шумадијски чај. Епилог вам нећу препричавати али казаћу да су после два сата приликом конзумирања истог, господа из САД научила стихове песме: Свуд су страже, ђенерала Драже. За успомену на ово дружење имам и видео фајл где на кварном србском језику они сретни сричу текст поменуте песме.

hebesh pare... vazno je puno srce
pare dodju i odu... a ono sto si u srce nasuo ostaje za ceo zivot
...
taj materijalizam je najsmesnija stvar od kamenog doba na ovamo...
...
nema dushu...

-----------------------------------
"Бре, кад припече звезда око Светог Илије, па мислиш - изгоре све! Па тек ће једне ноћи киша. Летња, плаха, ко ова. А ја кажем мом Проки - Проко, киша, буразере! Па изиђем напоље, па постојим тамо међу шљивама, оно пада - ко Бог да плаче..."

Ja sam upao u kazance kad sam bio mali... ko Obeliks... :lol: :lol:

"Бре, кад припече звезда око Светог Илије, па мислиш - изгоре све! Па тек ће једне ноћи киша. Летња, плаха, ко ова. А ја кажем мом Проки - Проко, киша, буразере! Па изиђем напоље, па постојим тамо међу шљивама, оно пада - ко Бог да плаче..."

i srecan sam... :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back