- Poruka
- 33.251
Gde me nađe Manga, svrbe me prsti da i ovde krenem u ispravke, ali znam da nije po net bontonu. Mada često i sama zabrljam i napravim gramatičke greške, brzina kuckanja , pa bih sebi posle du** pojela od muke

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde me nađe Manga, svrbe me prsti da i ovde krenem u ispravke, ali znam da nije po net bontonu. Mada često i sama zabrljam i napravim gramatičke greške, brzina kuckanja , pa bih sebi posle du** pojela od muke
nema veze , ako neko ovde greši to sam jaGde me nađe Manga, svrbe me prsti da i ovde krenem u ispravke, ali znam da nije po net bontonu. Mada često i sama zabrljam i napravim gramatičke greške, brzina kuckanja , pa bih sebi posle du** pojela od muke![]()
Tebi je oprošteno, kako ti ovo nije maternji jezik, ti si supernema veze , ako neko ovde greši to sam ja, a ponekad i tastatura sama kuca , a tako mi nedostaju zarezi u tri lepe pzdmtrine
![]()
trudim se koliko moguTebi je oprošteno, kako ti ovo nije maternji jezik, ti si super![]()
Штета што ова слика није негде на плажи...
Gde me nađe Manga, svrbe me prsti da i ovde krenem u ispravke, ali znam da nije po net bontonu. Mada često i sama zabrljam i napravim gramatičke greške, brzina kuckanja , pa bih sebi posle du** pojela od muke![]()
Preležala sam ja te dečje bolesti odavno dragi moj Mysti![]()
Nije prepisano već kopiranoНетачно!
Преписујеш од Хрвата, па још нетачно...
Nije prepisano već kopiranosad očekujem metafizičko objašnjenje šta je netačno
![]()
Хоћеш рећи да би ти било све једно ако ти у ПП шибнем свој секси боди пхото?Ne, hoću da kažem da je prošlo vreme kada sam se palila na 'nauljena , zgodna tela'od tela , sada, preferiram mozak
![]()
PoverujХоћеш рећи да би ти било све једно ако ти у ПП шибнем свој секси боди пхото?
Не веруем.
Верујем.Poveruj![]()