Kafanče za veliki odmor

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ni u mislima , trenutno se bavimo platformama , delimo roditeljima linkove, preko koje će upisivati sva dešavanja u školi, sumnje na moguće nasilje, i tako nešto..a ministar u ostavci. Mi, ovčice, mirno pasemo :mrgreen:

IMG_20230529_112941~2.jpg

Ni u mislima , trenutno se bavimo platformama , delimo roditeljima linkove, preko koje će upisivati sva dešavanja u školi, sumnje na moguće nasilje, i tako nešto..a ministar u ostavci. Mi, ovčice, mirno pasemo :mrgreen:

Уфф...добро је!

Постоји теорија, ако цивилно постмодерни друштво, не храниш сталним нихилистичким регулативама, вене само од себе...

Држите се док не кренемо ми устаници и ослободимо и суверенизујемо друштво...

Будите још мирни...

Да ли је неко истраживао Пројекат прикривеног преумљења Еразмус + у школи В.Рибникар, култ мртвих ноћ вештица и последњи ексцес разговор са мртвима (са убијеном децом) ???!!!???

Морам признати да се не пецам на ове форе, али овај мали КК, (КК Клан) Неодољиво ме подсећа на хладнокрвност убице поседнутог главног лика из филма Ноћ Вештица.

Пандемонијум је препознатљив...

...када Res-Publica постане Res-Occulta...

и када пусте КК из менталне болнице са 25г., биће као у филму...

Паранормално и параноично проклетство!!!:kafa:

Боље да ћутим и не слутим

Да ли је неко истраживао Пројекат прикривеног преумљења Еразмус + у школи В.Рибникар, култ мртвих ноћ вештица и последњи ексцес разговор са мртвима (са убијеном децом) ???!!!???

Морам признати да се не пецам на ове форе, али овај мали КК, (КК Клан) Неодољиво ме подсећа на хладнокрвност убице поседнутог главног лика из филма Ноћ Вештица.

Пандемонијум је препознатљив...
Ajd opusti se ,treće oko je prevaziđeno 😁

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back