Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 88.506
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čula sam. Moja kuma je prošle god od kolege uzela 50 eura da sredi neke njegove papire. I kaže ne isplati seTužno-smešanpod tim mislim na one nebulozne smernice ministarstva. Inače,pretvorili smo se u adinistraciju, bukvalno! Koje nebiloze očekuju da pišemo, ne bi ste verovali i to po 3x isti dokument na 3 različita mesta
![]()
Papirologija ubi.
A šta je sa udžbenicima? U bgdu moja deca svi dobili klett. Učitelji baš nisu zadovoljni, koristili su ranije druge izdavače. Izgleda se nije moglo birati?
Tužno-smešanpod tim mislim na one nebulozne smernice ministarstva. Inače,pretvorili smo se u adinistraciju, bukvalno! Koje nebiloze očekuju da pišemo, ne bi ste verovali i to po 3x isti dokument na 3 različita mesta
![]()
Besplatne očigledno nisu mogli da birajuPapirologija ubi.
A šta je sa udžbenicima? U bgdu moja deca svi dobili klett. Učitelji baš nisu zadovoljni, koristili su ranije druge izdavače. Izgleda se nije moglo birati?
Možda i oni misle da me čačkajuТаб и Алтер
Потпуно различите провокације...
Ја те чачкам
Ne daju nam, kažu, mi to ne umemo , mi samo umemo da radimo sa decomГлупости!
Што ви просветари не пишете уџбенике?
Možda i oni misle da me čačkaju![]()
Ne daju nam, kažu, mi to ne umemo , mi samo umemo da radimo sa decomili moraš da budeš, dr, mr sa nekog elitnog faxa da bi mogao
![]()
Ja mislila nastavnici pišu. Ovi samo recenziraju.Ne daju nam, kažu, mi to ne umemo , mi samo umemo da radimo sa decomili moraš da budeš, dr, mr sa nekog elitnog faxa da bi mogao
![]()
Ja nisam ništa mislilaMislila sam da je Mistik pametan čovek, al sad se pitam...![]()
Tihi i ZlataГлупости...
Да сте комплетирали књиге, сад би смо то штампали у иностранству...и за пар дана растурали по кућама...
Tihi i Zlata![]()
SrećnooStatistika i računovodstvo ostaju za narednu nedelju, a danas od 17h se "borim" sa matematikom.
Znanje mi je na mnogo višem nivou nego u prethodna 4 ispitna roka, ali se baš brinem...
Samo da se završi današnji dan.
Mislim da Paula odlično zna o čemu pričam i gde grešimo ...Објасни Паули, где мислим да дебело грешите.