Kafanče za veliki odmor

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ову нову реч нисам измислио ја, већ колега Мистић.

На теми "квадрати" се стално шалимо на рачун његових нових речи, које је чак и на гуглу немогуће наћи.

Боље њега да кандидујеш за САНУ.
Mislim da ću obojicu, jer ste mi omiljeni ;)

Шта мислиш о цивилштинској реформи образовања у Србији по овом моделу?

https://forum.krstarica.com/threads...c-podneo-prijavu.969682/page-42#post-46728225

Како се то уклапа у твој светоназор?

То не постоји, то је регресија, када је корупција институција заказала , када је цивилно друштво отишло у прекомерна права, слободе и прекомерну демократију. Тиранија демократије. 4-ти сталеж / руљократија

Сва друштва се кваре, па и Цивилно друштво (постмодерне), само што Цивилно друштво може опстати уколико је у сагласју са Грађанским друштвом (ако нема превише грађанштине) , а Грађанско са Традиционалним друштвом.

Мрзим Клубове,

јер су махом потекли из манифест оф дестини.и другим изузетнима

Изузетност припада политици где неки форумаши, западне кенцел културе, мени приписују расизам, не разликујући расну од расистичке политике.

Poslednja izmena od moderatora:
Грађанско друштво(нпр.Кант/Метафизика Морала, Шопенхауер/Воља и представа), настало из традиционалног је модерно, индустријско, временом претерано/прекомерно и извитоперено модерно ствара искварене грађанисте (нпр. Крај модерног света, Достојевски, Ниче, Генон Знамење времена и крај света) , ствара постмодерно, цивилно, информатичко , нихилистичко, постхумано друштво

1)Теистичко#Традиционално/сакрално, метафизичко, - корен/извориште
2)Атеистичко#Грађанско/профано, просветитељско(модерно) - стабло(зупчаник/трансмисионо
3)Антитеистичко#Цивилно/виртуелно, информатичко(постмодерно) - крошња/коначиште (асимптотски нихилистичко)

cropped-%D1%81%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D0%BC.jpg

'ладно сам заборавио на овај потфорум,

срећом, Лагерта је лајковала неки пост на теми коју сам отворио, па ме одсетила да треба да се вратим Образовању.

:per:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back