- Poruka
- 33.320
'ладно сам заборавио на овај потфорум,
срећом, Лагерта је лајковала неки пост на теми коју сам отворио, па ме одсетила да треба да се вратим Образовању.
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
срећом, Лагерта је лајковала неки пост на теми коју сам отворио, па ме одсетила да треба да се вратим Образовању.
![]()
![]()
Nismo ga pitali, al to je totalno nebitno.. decenijama prosvetu uvaljuju nekima koji ne znaju jesu li pošli il došliУчитељице, учитељице,... да ли је Ружић дао оставку или су га лепо замолили...?...
Nismo ga pitali, al to je totalno nebitno.. decenijama prosvetu uvaljuju nekima koji ne znaju jesu li pošli il došlineće bre narod resor gde ne može da se zaradi bar stančič na vodi
toliko o prosveti i lep pozdrav svima koji nas podržavaju
![]()
E da se tako lako juri , odjurili bi mnogi, Zorka nije pominjala zapad pa pr'nula sa funkcijeНаправио је грешку у изјави "све лоше долази са Запада", па га је Вучић најурио !
E da se tako lako juri , odjurili bi mnogi, Zorka nije pominjala zapad pa pr'nula sa funkcije![]()
A to je nešto novo? Pa demagogija je svakodnevi govor svih njih , više ne obraćam pažnju .Ниси пажљиво пратила, то је рекао и јуче Вучић у Ћирилици и Дачић пре Ружићевог говора, наш пут је у ЕУ
A to je nešto novo? Pa demagogija je svakodnevi govor svih njih , više ne obraćam pažnju .
Ne smem da ti kažemШта сте мудро смислили у школи, поводом ових догађаја ?
Ne smem da ti kažempolicajci na svakom koraku, kao da smo pod opsadom, negde pročitah da i to može biti kontraproduktivno, sledeći level za pojedine, napasti nekog sa oružjem . A što se tiče konkretnih izmena, tišinaa, neka nema tišinaa,mi smo u većini još uvek sleđeni.
Zatrpaćemo školu psiholozima i policajcima i rešili smo problem.. al zamalo .Ове мере што је Вучић прочитао, немају везе са свакодневним животом у школи, нити са мењањем вредности.
Мере су му само у квантитету, нема ниједан квалитета
Zatrpaćemo školu psiholozima i policajcima i rešili smo problem.. al zamalo .
Hoćemo i mi, al sapleli su nas odavno ,sad mi , neki, batrgamo, al šteta je već učinjena i to se ne moće izmeriti. Kako se moće izmeniti, niko nema pametno rešenje , samo neke naznake . Mislim da će samo sitnice moći da se menjaju, sve ostalo ostaje na samoj porodici , roditeljima , na žalost.Рекао сам ти ја, не треба више прописа, диспозиција, казни и процедура, већ мање, мање норми и квантитета, а квалитет да буду вредности.
Хоћемо Дерегулацију, да постанемо нормална нација !!!
Hoćemo i mi, al sapleli su nas odavno ,sad mi , neki, batrgamo, al šteta je već učinjena i to se ne moće izmeriti. Kako se moće izmeniti, niko nema pametno rešenje , samo neke naznake . Mislim da će samo sitnice moći da se menjaju, sve ostalo ostaje na samoj porodici , roditeljima , na žalost.
I mi smo pisali, svima i svugde i vidiš rezultate. Samo ovde, otkad sam na forumu, trpela sam napade kada sam pisala za sve ono što se i desilo, na žalost. Zato se i osećam pomalo razočarano našim narodom.Све сам вам написао, на овом ПФ, али не разумете шта пишем.
У политикологији се зна да можеш искварен народ поправити за 30-35.г.
У две генерације
Прва генерација се само васпитава, а друга се самоваспитава и самообразује. И да то не може без структуралних промена, а то долази када имаш слободу и суверенитет
I mi smo pisali, svima i svugde i vidiš rezultate. Samo ovde, otkad sam na forumu, trpela sam napade kada sam pisala za sve ono što se i desilo, na žalost. Zato se i osećam pomalo razočarano našim narodom.