Kafana"********"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma ne treba ti bolovanje
odes na posao, sex posle posla, malo se drzute, pa opet sex, pa prosetate malo, negde na pivo
pa opet sex, naspavate se, pa ujutru opet sex
i odes sva ko leptirica na posao
Ali to ne važi za srednju školu, kako da se skoncentrišeš na gradivo
Ja eto ne mogu da budem ko sva normalna deca , nego moram namerno da se uspavam da ne bi otišla u školu, i uopšte me ne grize savest, premda mi ćale reko da će da me ispiše, a da znate koliko sam u stanju da pojedem i da me uopšte ne grize savest :o

Ali to ne važi za srednju školu, kako da se skoncentrišeš na gradivo
Ja eto ne mogu da budem ko sva normalna deca , nego moram namerno da se uspavam da ne bi otišla u školu, i uopšte me ne grize savest, premda mi ćale reko da će da me ispiše, a da znate koliko sam u stanju da pojedem i da me uopšte ne grize savest :o
srednja skola je specijalno stanje
razumem te
ni ja nisam volela da idem
kad malo bolje razmislim, ne znam ni skim sam isla u razred

a to sa ustajanjem ujutru
pa i sad imam problem
desava mi se da namerno prespavam kolokvijum, npr :)
i sto kazes, nic se ne jedem zbog toga
e sad...
meni bi bilo krajnje vreme da se uozbiljim, i da upisem tu trecu godinu, nekim cudom

ah
mrzim sistem, mrzim moranja

Preki pa ti si moj forumaš meseca :) :kiss:
kad malo bolje razmislim, ne znam ni skim sam isla u razred

Pričaj mi o tome, osećam da ću sve nepismene dileje iz odeljenja da zaboravim odma posle maturskog, kad vidim s kim sam se ja družila i s kim sam silom prilika primorana i sad da se družim, uopšte mi nije jasno kako sam mizantrop postala tek od skoro.
I upiši bre više tu treću godinu, sramota! :o

Preki pa ti si moj forumaš meseca :) :kiss:

Pričaj mi o tome, osećam da ću sve nepismene dileje iz odeljenja da zaboravim odma posle maturskog, kad vidim s kim sam se ja družila i s kim sam silom prilika primorana i sad da se družim, uopšte mi nije jasno kako sam mizantrop postala tek od skoro.
I upiši bre više tu treću godinu, sramota! :o
hahahahahahaha
mene nesto hejtovali, jer nisam dosla na 5 godina mature srednje skole
msm, ja da sam htela da ih gledam, ja bi se druzila sa njima svih ovih 5 godina posle...
nisam mizantrop, al ne volim to kad me gurnu u neku skupinu
random ljude, da provodim vreme sa njima
koje nisam ja birala i na koje ne bih ni bajs naslonila :D
ne kazem da su svi losi
secam se jedne bilje, ona je bila ok
:)

Šaćki, pa vi tamo od pre sto godina za vreme socijalizma sve ste morali da obožavate i što ne obožavate :mrgreen: Bokica i ja pričamo o nama mladima :o

Da, nisu baš svi totalno dno, ali sam prilično sigurna da mene pet godina mature neće da vidi nema sile.

Šaćki, pa vi tamo od pre sto godina za vreme socijalizma sve ste morali da obožavate i što ne obožavate :mrgreen: Bokica i ja pričamo o nama mladima :o

Da, nisu baš svi totalno dno, ali sam prilično sigurna da mene pet godina mature neće da vidi nema sile.

socijalizam, j'bt :lol:

ne znam koje je bokica godište, al vidim da si ti još srednjoškoLJka :D
a nisam je volela zbog učenja, nego je bilo super društvo :D

napokon da imam potvrdu da sam mlada
usla sam u neki trip
da sam ni ovamo ni onamo
na nekoj sredini
ni klinka, ni zena
to sve zato sto me forsiraju
"kad ces, kad ces zavrsiti taj fax...?"
kad bi mi se svi skinuli sa grbace, bilo bi idealno
ostaricu pre vremena zbog njih