Kafana"********"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
napokon da imam potvrdu da sam mlada
usla sam u neki trip
da sam ni ovamo ni onamo
na nekoj sredini
ni klinka, ni zena
to sve zato sto me forsiraju
"kad ces, kad ces zavrsiti taj fax...?"
kad bi mi se svi skinuli sa grbace, bilo bi idealno
ostaricu pre vremena zbog njih
a bas mi cool sa ovim klincima na faxu

Ma daj bre,je beš tu sredinu,malo pre si rekla da ne voliš norme - pa naravno da si mlada, ja živim za tvoje godine, unapred im se radujem, to su najbolje godine, i tek ti idu godine dojaja!
Inače sam odlučila sam da ću da budem mlada i sa 50.

Ma daj bre,je beš tu sredinu,malo pre si rekla da ne voliš norme - pa naravno da si mlada, ja živim za tvoje godine, unapred im se radujem, to su najbolje godine, i tek ti idu godine dojaja!
Inače sam odlučila sam da ću da budem mlada i sa 50.
pa ne volim ja norme
al ih ocigledno voli moj cale i keva :D
a inace me iritira konstantno zvocanje
bas mi smeta
ma daleko od toga da nisam mlada :)
kaze mi drugarica juce da cu biti verovatno i opaljena bakuta
i visiti po kafanama

nemaš razloga da strepiš,
ni meni se tvoj ne dopada,
ali eto nemam potrebu da ti to kažem
Jedinice, živote, mislila sam da strepim kad god vidim jedinicu bilo slovima bilo ciframa , a naročito na pismenom zadatku kad je vidim. :)
Ali dobro, ako ti se ne svidja Bond devojka, tvoj izbor promašaja :(
kaze mi drugarica juce da cu biti verovatno i opaljena bakuta
i visiti po kafanama

:mrgreen: To je život

ekologiju nemoj ni slucajno upisati :)
drug mi je rekao da ce u narednih 40 godina nestati nafte
i da ce se covecanstvo totalno preokrenuti naglavacke
i sve ce procvetati, sume, livade, nece biti rupa u ozonu
ma loodilo
i nece trebati ekologa :D
taman, svoj buducem detetu, necu dati da upise ekologiju

Nemam pojma, niti sam sposobna da planiram trenutno, fakat je samo da prirodne nauke neću jer ne bih da skačem sama sebi u stomak, mada mi je interesantna i pejzažna arhitektura ili dizajn enterijera, ali ko će da polaže one prijemne, a i više sebe vidim kao prevodioca ili novinara nego kao čoveka koji će da sedi u sobi i crta lenjirom.

Nemam pojma, niti sam sposobna da planiram trenutno, fakat je samo da prirodne nauke neću jer ne bih da skačem sama sebi u stomak, mada mi je interesantna i pejzažna arhitektura ili dizajn enterijera, ali ko će da polaže one prijemne, a i više sebe vidim kao prevodioca ili novinara nego kao čoveka koji će da sedi u sobi i crta lenjirom.

joj, Pussy... kako smo svi imali neke iluzije o prevođenju, a onda se sve to rasprši na faksu :lol:

kako god, moj nik puno govori o meni (ja jesam jedinicaa na više polja),
školu sam davno završila tako da o ocenama ne brinem,
a bond devojke mi se zaista ne dopadaju, a ni sam bond,
nisam iz te priče, ali bože moj, sve je stvar ukusa i izbora.

sve ovo što si navela je jako kreativno, ali nije za ovu zemlju i ovu sredinu,
sa ovim diplomama jedino da pališ negde napolje ili ako već imaš "ledja" u ovom svetu onda nečemu i da se nadaš.
Goloruka ćeš se teško probiti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back