Kafana"********"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislila sam baba babina keva :)
Da, imaš pravo, čovek prvo nauči da priča, samo što mu mnogo treba da nauči da nakon toga treba da nauči i da ćuti nekad :)

babina keva :rotf:
cutanje je precenjeno...covek je ziv stvor u interakciji sa drugim ljudskim bicima...mislim jednostavno je tako
date su ti oci da gledas...date su ti usi da slusas..a tesko da ti je jezik dat samo da lizes sladoled :lol:

gde si, lućo
kolko sam maramica natopio suzeći za tobom
samo kad bi znala

Ako si sačuvao, barem u uspomeni, onda ću nazreti, nekad nekom prilikom, čim proniknem u čitanje ljudskijeh umova.
Ovako ću ti verovati na reč časnu, jer bojim se, ništa mi drugo ne preostaje.
Avaj, evo me, širim moju krasnu pozadinu, al' još malo, još samo malo, i onda možemo da se oždrkljamo od radosti, najzad! :D
Ili ne moramo, mislim, ko neće - neću ni da ga teram.

Ako si sačuvao, barem u uspomeni, onda ću nazreti, nekad nekom prilikom, čim proniknem u čitanje ljudskijeh umova.
Avaj, evo me, širim moju krasnu pozadinu, al' još malo, još samo malo, i onda možemo da se oždrkljamo od radosti, najzad! :D

a a ? :D

kad ti kažem
suze su bile 250 kbps

Nit' čitam novine, nit' gledam tv, samo ponekad slušam radio :D
Čitam Bredberija i stručnu trenutno i dosta mi je i to.
Odavno sam prestala da pratim tokove, na glasanje izlazim da izžvrljam listić, apolitična sam i svi političari su mi isti smradovi.
Potresaju me tužne životne sudbine i u stanju sam da se rasplačem kao konj na tugu i glad i bolest i sve me potresa, al' iskreno - jedva čekam kraj ljudske rase, da nas se planeta već više nekad reši jer smo svim ostalim vrstama jedino zlo doneli.
Generalno.
Inače sam uverena da ima krasnih pojedinaca :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back