SpliffFromHell
Ističe se
- Poruka
- 2.890
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti to meni nesto ... ?
Vratite staro ime teme, ne mogu da gledam matorog coveka, kako se preganja sa klincima. Ako mu to pricinjava toliku radost, dopustite mu, neka se raduje. Dakle, vratite mu ime teme. A mi Grobari cemo postovati u FK Partizan, kao i do sada.
Prosla bi ti fora da sam rekao "aj pozdravi kuci"
Ali si o5 dokazao koliko ste vi grobari glupi![]()
Brate ja sam za![]()
E ti sto igras sa botovima mi se nejavljaj!
...?...
sta tu nisi razumeo?
Ti to meni nesto ... ?
da........
Pozdravi kuci !
ae ne.
Prosla bi ti fora da sam rekao "aj pozdravi kuci"
Ali si o5 dokazao koliko ste vi grobari glupi![]()
Iz koje si ti price istrc'o !?
Stvarno ne znam razlog zbog kojeg si me sad napao, al' aj' ...
Grobarska posla, lepo rece hool![]()
Sine hool igra sa botovima sta si se utripovao
njemu sam rekao![]()
Sta onda seres koji moj![]()
Hool jesi namestio sebi patch za neko robin hood odelo, ili vise furas william wallace fazon![]()
Holu sam odgovorio na njegov post,jer igra sa botovima a onda si se ti umesao sa
...?....
Tako da ne znam sta hoces da kazes![]()
Taj matori covek se ne preganja sa klincima vec sa vama zrelim ljudima.Poentu price ne znas i ne komentarisi Fluidovim mozgom nego svojim!Vratite staro ime teme, ne mogu da gledam matorog coveka, kako se preganja sa klincima. Ako mu to pricinjava toliku radost, dopustite mu, neka se raduje. Dakle, vratite mu ime teme. A mi Grobari cemo postovati u FK Partizan, kao i do sada.
Ja licno samo repliciram. Ne znam sta im treba da kopaju po zaoranoj njivi!Zar ne mozete da zakopate ratne sekire i svima bolje?