Kafana

Da li menjamo ime kafani?

• Ukupno glasova
    26
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Taj matori covek se ne preganja sa klincima vec sa vama zrelim ljudima.Poentu price ne znas i ne komentarisi Fluidovim mozgom nego svojim!
Ako si vec primetio da pricas sa starijim covekom onda malo postovanja! Ustani sa stolice koju si zauzeo u tramvaju kad on udje. Nekako kultura to nalaze. A takodje i da mu se obratis sa Vi!
Zasto Vam je bitno ime neke bezvezne chat teme? Zar nemate pametnija posla, nego da se bavite time? Komentarisem onako kako vidim stvari, a vidim da izigravate neko ludilo zbog jedne skroz nebitne teme na forumu. A to sto konstantno spamujete temu FK Partizan je posebna prica...
Nadam se da sam Vam se obratio kako treba, i kada dodjete u Beograd, rado cu Vam ustupiti mesto u tramvaju, basu ili troli.

Evo da vide svi kako je taj hvalisavac postao odjednom tako "mali" i klikće na trougliće, iako prebacuje drugima zašto to rade, a njemu to uopšte nije strano. A bio je tako hrabar i jak!

Otišao da se žali čak na Religiji, verovatno zbog toga što sam u postu pominjao Boga! :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Ako je neko prijavio poruku ne znači da će ta poruka automatski
i da bude obrisana. Moderatori odlučuju šta je za brisanje a šta ne, medjusobnim konsultovanjem.
Hajde kad neces tako onda ovako:
Ako Boga znate, vratite ime kafane ovom manipulatoru, prevarantu i huškaču da ovde više ne cvili i kukumavči jer ovo što on radi ne rade ni deca u obdaništu. Ovakvu ljudsku kreaturu nisam video u svom životu. Nabio 60 godina u dupe, a svađa se za ime teme na forumu, a kao fora zalaže se za nekakvu pišljivu demokratiju, kao fora on je svestran. Jedva čekao da odu neki divni i pošteni ljudi sa foruma da može da mešetari i da ovim mladim ljudima ovde soli pamet. Zvezdaš PLESsitnihDEMONA je svojevremeno dao neutralan naziv teme STADION kad sam ja bio moderator, a vidi ga ovaj šta radi. Fuj.

Najlepše vas molim, moderatori, administratori, svi Bogovi foruma, vratite mu naziv kafanske teme, jer ova kuknjava je nepodnošljiva.
Bas vam hvala sto treba da se konsultujete 100 sati oko crveno boldovanog! Na stranu ceo post u celini!

Čisto sam uradio i screenshot da se nađe i dobro je što sam to uradio jer je poruka već izbrisana.

Poslednja izmena:
Zasto Vam je bitno ime neke bezvezne chat teme? Zar nemate pametnija posla, nego da se bavite time? Komentarisem onako kako vidim stvari, a vidim da izigravate neko ludilo zbog jedne skroz nebitne teme na forumu. A to sto konstantno spamujete temu FK Partizan je posebna prica...
Nadam se da sam Vam se obratio kako treba, i kada dodjete u Beograd, rado cu Vam ustupiti mesto u tramvaju, basu ili troli.
Eto vidis kako moze lepo. Samo kad se hoce. Zato cu da te uputim u problem.
Dodje cura sa Marsa i u dva posta zatvori kafanu koja je ovde postojala valjda vec vise od godinu dana. A kafana bila svacija i svi se u njoj lepo slagali, nikom nije smetao naziv. Onda dodju stari posetioci i Cigani i Grobari i pobunise se. Dodjoste Ti i FLUID i vidite samo moj protest! :rtfm:

Vrlo, vrlo zanimljivo.
Ako nisi čitala na kafanskoj temi idi pa pročitaj da ne prepričavam.
Nije nego, sve je stvoreno po principu države, pa i forum!!!

Ma nema veze, samo pokazujem koliko uticaja na vas ima ovaj manipulator i prevarant koji pravi takav haos po forumu da niste ni svesni. Pročitah da mu je na nekim temama zabranjen pristup zbog konstantnog provociranja. Treba li nešto više reći o tome? Svakako da ne. Zato sam i glasao za opciju NE! Treba biti human i zaštiti "bele medvede" sve im udovoljavati i postupati po njihovim željama.

Kada bi neko gledao sa strane da ste otvorili anketu da li ste za promenu imena teme ili ne i kada bi saznali da je to želja jednog 60-ogodišnjaka, ljudi bi padali od smeha i krstili bi se i rukama i nogama. Tužno je sve to. :roll:

Voleo bih da znam gde je to napisano!
:think:

Dakle, rasprava o nazivu kafane :huh: Kad vec cepate dlaku nacetvoro, da i ja kazem koju. Koj' ce nam djavo uopste tema sa nazivom Kafana na PDF fudbal? Vratite lepo Stadion, jasna je asocijacija na fudbal a i naziv je neutralan (i manite me price da stari naziv kafane nije bio navijacki obojen. Jeste, 'ciganska' i 'delija' u istoj recenici uopste nemaju veze sa 1 odredjenim klubom).

ljudi zatvorili mi kafanu :mrgreen:

medvede sta je ovo jeli ?
iznajmo sam ti kafanu povoljno a ti sta uradi ju lele ju
od cega cu sad da prezivljavam ....

Poslednja izmena:
Razigrase se konji vranci! :hahaha: :hahaha: :hahaha:

100.gif
100.gif
100.gif

Shalleeeee! Dos'o ti drugar u trilingu! :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Ako Boga znate, vratite ime kafane ovom manipulatoru, prevarantu i huškaču da ovde više ne cvili i kukumavči jer ovo što on radi ne rade ni deca u obdaništu. Ovakvu ljudsku kreaturu nisam video u svom životu. Nabio 60 godina u dupe, a svađa se za ime teme na forumu, a kao fora zalaže se za nekakvu pišljivu demokratiju, kao fora on je svestran. Jedva čekao da odu neki divni i pošteni ljudi sa foruma da može da mešetari i da ovim mladim ljudima ovde soli pamet. Zvezdaš PLESsitnihDEMONA je svojevremeno dao neutralan naziv teme STADION kad sam ja bio moderator, a vidi ga ovaj šta radi. Fuj.

Najlepše vas molim, moderatori, administratori, svi Bogovi foruma, vratite mu naziv kafanske teme, jer ova kuknjava je nepodnošljiva.

Šta ovde piše,jel postoji prevod za ovaj tekst?
Da probam da nađem ovde:
http://www.opensubtitles.org/cs

Ljudi glasajte bre za opciju NE!!! Pomognite čoveku da prebrodi ove teške trenutke svoga života i da mirno ode na spavanje, jer je još jednom na forumu nadmašio sam sebe i svoji 60 godina svađajući se oko imena teme. Budimo bar solidarni i humani, ako već moderatori i administatori nemaju petlju da donesu sami odluku, iako su na tim mestima upravo zbog toga.
Sutradan krenite svi da tražite svoja prava i borite se za ime neke svoje teme koju ste zamisli po svojoj fiks ideji. Posle foruma pređite da se borite i u stvarnom životu po istom osnovu, pa počnite da tražite promenu imena svoje države, ministartsva, opštine, grada, sela, škole.. itd. i ne zaboravite da kukumavčite na sva usta. Mora da bude po vašem, to ste valjda do sada naučili na ovom forumu!

Aha. E, pa to se zove skidanje odgovornosti sa sebe! Tako je i Sloba pre bombardovanja dao narodu da glasa na referendumu da li potpisati sporazum, a svi ga danas nazivaju diktatorom! Znači Sloba je po toj logici bio demokrata! Ako vas nazovu anahistima to je glupost, bolje je da vas zovu diktatorima, jer anarhizam je haos, a to je upravo sada ovo što se ovde dešava i što pravi ovaj sredovečni gospodin zaštićen kao "beli medved". Svako ko smatra da može kako on kaže, neka otvori svoj lični forum, a ne da se meša u posao ljudi koji bacaju svoje sate na uređivanje foruma! E, moji vi! :roll:

Jeko, nemoj mi sa tom demagogijom. "Beli medved" javno vrši pritisak i preti nekim bojkotima moderatoru Kimiju i niko ne reaguje!!! Šta je, nestali vam kazneni poeni, kartoni i drugi alati? Da li se vi plašite njega pa ne smete da donosite oduke? Gde vam je svoje JA? Vi ste moderatori, kakve ankete, kakvi bakarači, vi ste postavljeni tu gde ste. Vi ste valjda ti ljudi od poverenja. Šta će biti sutradan ako ja počnem da tražim da se promeni ime neke druge teme? Opet postavljati anketu? Pa čemu onda vi služite? Za svaku odluku pitate druge! Da li tebe svaki dan neko pita državna pitanja jer živiš u ovoj državi? NE! Izašla si da glasaš na izborima, izabrala si i sad ti izabrani donose odluke ma koliko se one nekom svidele ili ne. Stvarno vas ljudi ne razumem uopšte. Vama se manipuliše kao sa malom decom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back