Kafana

Da li menjamo ime kafani?

• Ukupno glasova
    26
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

SpliffFromHell

Ističe se
Poruka
2.891
СЈК је ваљда за остајање овог (илићевог) имена кафане

С
Ј
К
јачи него икад

Al' stig'o mile, jaci nego ikad :hahaha::hahaha::hahaha:

Ocu i ja da pise Kod Cara, pa o5 ...

u hebote, kod cara, tako mi se zove jedna kafanica, 'de cesto pikamo bilijar, stoni, slot, pikado ... Varimo ... Vucemo crte i crtice ... uff ... Zaneo sam se :hahaha:

Hool

Domaćin
Poruka
3.061
Al' stig'o mile, jaci nego ikad :hahaha::hahaha::hahaha:

Ocu i ja da pise Kod Cara, pa o5 ...

u hebote, kod cara, tako mi se zove jedna kafanica, 'de cesto pikamo bilijar, stoni, slot, pikado ... Varimo ... Vucemo crte i crtice ... uff ... Zaneo sam se :hahaha:

превише си се занео,ако те чује инспектор...:hahaha:
или чеда:hahaha:

Hool

Domaćin
Poruka
3.061
јооооооооооооооооооооооој

5-2 (подсети ме на нешто лееееееееееееееепппоооооооооооооооо)
опростите :)

FLUID

Poznat
Poruka
7.917
Ako Boga znate, vratite ime kafane ovom manipulatoru, prevarantu i huškaču da ovde više ne cvili i kukumavči jer ovo što on radi ne rade ni deca u obdaništu. Ovakvu ljudsku kreaturu nisam video u svom životu. Nabio 60 godina u dupe, a svađa se za ime teme na forumu, a kao fora zalaže se za nekakvu pišljivu demokratiju, kao fora on je svestran. Jedva čekao da odu neki divni i pošteni ljudi sa foruma da može da mešetari i da ovim mladim ljudima ovde soli pamet. Zvezdaš PLESsitnihDEMONA je svojevremeno dao neutralan naziv teme STADION kad sam ja bio moderator, a vidi ga ovaj šta radi. Fuj.

Najlepše vas molim, moderatori, administratori, svi Bogovi foruma, vratite mu naziv kafanske teme, jer ova kuknjava je nepodnošljiva.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.