Kafana

Da li menjamo ime kafani?

• Ukupno glasova
    26
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jeko, nemoj mi sa tom demagogijom. "Beli medved" javno vrši pritisak i preti nekim bojkotima moderatoru Kimiju i niko ne reaguje!!! Šta je, nestali vam kazneni poeni, kartoni i drugi alati? Da li se vi plašite njega pa ne smete da donosite oduke? Gde vam je svoje JA? Vi ste moderatori, kakve ankete, kakvi bakarači, vi ste postavljeni tu gde ste. Vi ste valjda ti ljudi od poverenja. Šta će biti sutradan ako ja počnem da tražim da se promeni ime neke druge teme? Opet postavljati anketu? Pa čemu onda vi služite? Za svaku odluku pitate druge! Da li tebe svaki dan neko pita državna pitanja jer živiš u ovoj državi? NE! Izašla si da glasaš na izborima, izabrala si i sad ti izabrani donose odluke ma koliko se one nekom svidele ili ne. Stvarno vas ljudi ne razumem uopšte. Vama se manipuliše kao sa malom decom.

Jeko, nemoj mi sa tom demagogijom. "Beli medved" javno vrši pritisak i preti nekim bojkotima moderatoru Kimiju i niko ne reaguje!!! Šta je, nestali vam kazneni poeni, kartoni i drugi alati? Da li se vi plašite njega pa ne smete da donosite oduke? Gde vam je svoje JA? Vi ste moderatori, kakve ankete, kakvi bakarači, vi ste postavljeni tu gde ste. Vi ste valjda ti ljudi od poverenja. Šta će biti sutradan ako ja počnem da tražim da se promeni ime neke druge teme? Opet postavljati anketu? Pa čemu onda vi služite? Za svaku odluku pitate druge! Da li tebe svaki dan neko pita državna pitanja jer živiš u ovoj državi? NE! Izašla si da glasaš na izborima, izabrala si i sad ti izabrani donose odluke ma koliko se one nekom svidele ili ne. Stvarno vas ljudi ne razumem uopšte. Vama se manipuliše kao sa malom decom.
Ma kakav bojkot? I zasto bi delila kaznene poene?
Ankete sluze da bi se radilo sve u dogovoru. I to ne samo sa Ilicem vec sa svim korisnicima.
I kao drugo, ovo nije drzava ovo je forum. Svako ima pravo glasa.

Ispitivao Mujo muvu pa joj otkine jednu nogu i rece:
- Leti, muvo!
Muva polete, on joj otkine drugu nogu i opet rece:
- Leti, muvo!
Muva opet polete. Mujo uzme muvu pa joj otkine sve noge i opet rece:
- Leti, muvo!
Muva, naravno, opet poleti. Mujo joj otkine jedno krilo i vikne:
- Leti, muvo!
Muva ništa, Mujo joj opet:
- Leti, muvo!
Muva jedva poleti. Mujo joj na kraju otkine i drugo krilo pa rece:
- Leti, muvo, leti, muvo, leti, muvo... - pa na kraju drekne: LETI, MUVO!!!
Muva ni makac. Mujo uze zapisnik i pocne da piše: Kada muvi otkinete noge i krila ona ne cuje

Ma kakav bojkot? I zasto bi delila kaznene poene?
Ankete sluze da bi se radilo sve u dogovoru. I to ne samo sa Ilicem vec sa svim korisnicima.
I kao drugo, ovo nije drzava ovo je forum. Svako ima pravo glasa.

pazi ovako potpuno se slazem, mislim da se ovaj pdf malo razlikuje od drugih bas zato sto zelimo da cujemo vasa misljenja a ne da vas kaznjavamo i banujemo...vidi ja sam za opciju da se menja ali vise ljudi je glasalo trenutno za da se ne menja i to je to, ***
samo hocu da naglasim da se banovanjima, poenima, provokacijama i svadjama nista ne postize znaci napravimo neutralnu kavanu i to je to, ako od 10 ljudi 7 hoce da ostane stara ok, ali poenta stare nije da je ona samo za delije iliti cigane nego da je delija otvorio...

Stopira studentica stane joj student pa pita :
- "Kuda mala?"
- "Do faksa!"
- "Može ali za uzvrat..."
- "Ok samo požuri..."
Nakon nekog vremena ispricava se student (ne diže mu se):
- "Sori cijelu noc sam ucio, procitao sam 60 knjiga pa ne ide... ajde ti van..."
Stopira studentica dalje stane profesor...
- "Može do faksa?"
- "Hm,ma može ali znaš prije..."
- "Ma daj jebi samo me vozi do faksa..."
Nakon nekog vremena ispricava se profesor:
- "Sory , cijelu noc sam ispravljao testove, pripremao se za nastavu, procitao brdo knjiga, pa ne ide i gotovo ... ajde ti van..."
Stopira studentica, stane kamiondija...
- "Može do faksa?"
- "Može samo..."
- "Ma daj vozi, samo daj brzo jebi jer mi se vec žuri..."
**** kamiondija - sat.... dva sata... tri... Studentica sva oznojena pita:
- "Je li, jesi li ti procitao koju knjigu u životu???"

@FLUID
Cekaj, da li je glasanje javno? Jeste.
Da li svako moze da izabere sta zeli? Moze.
Ja ne saljem preteca pisma ljudima u kojima zahtevam da glasaju za NE. Svako ima mogucnost izbora. To sto sam ja za NE, ne znaci da svi moraju da budu.

I kazi mi gde ti tu vidis anarhiju ili diktaturu? Na svakom civilizovanom forumu se stvari resavaju po dogovoru. Ne vidim zasto bi ovaj forum ili pdf bio drugaciji. I moderatori i admini su ovde da bi pre svega sprecili svadje i da bi, koliko je to u njihovoj moci, udovoljili korisnicima. To se postize dogovorom i saradnjom.
Ako ja uredjujem pdf kako ja mislim, koja je onda tu uloga korisnika? Pa ne odrzavam ja ili admini ovaj podforum nego korisnici.
Dobronameran savet. Kreni da banujes, i to odmah, inace ce jos veca anarhija da zavlada. Kakve ankete, q rci palci, ne pitaj nikog nista, nego radi po sopstvenom uverenju.

Ispitivao Mujo muvu pa joj otkine jednu nogu i rece:
- Leti, muvo!
Muva polete, on joj otkine drugu nogu i opet rece:
- Leti, muvo!
Muva opet polete. Mujo uzme muvu pa joj otkine sve noge i opet rece:
- Leti, muvo!
Muva, naravno, opet poleti. Mujo joj otkine jedno krilo i vikne:
- Leti, muvo!
Muva ništa, Mujo joj opet:
- Leti, muvo!
Muva jedva poleti. Mujo joj na kraju otkine i drugo krilo pa rece:
- Leti, muvo, leti, muvo, leti, muvo... - pa na kraju drekne: LETI, MUVO!!!
Muva ni makac. Mujo uze zapisnik i pocne da piše: Kada muvi otkinete noge i krila ona ne cuje
:hahaha:
Kimi me izbo nozem nekolko puta:hahaha:
цццц...стоп ножевима,боду *****...ее мој кими:hahaha::hahaha::hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back