Kafana "Žalosna sova"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi, možete li mi preporučiti neki dobar sajt za skidanje animea, ali da, kad kliknem na neki anime, izbaci listu epizoda i za svaku link za download (da mogu uz pomoć addona da ih skidam sve odjednom), znači ovako:

12096503_839691436151648_7324052129938147846_n.jpg

Animegaki mi je bio odličan za te stvari, ali njega će nažalost da ugase.

Па шта, reader je још ту...

Ma neće zatvoriti reader, nego su pohapsili ove što nabavljaju raw-ove, likovi su ih direktno uzimali iz štamparije i uplodovali na net, sad ćemo da malo duže čekamo pošto će ovi dobavljači verovatno morati da čekaju da izađe na kioscima i onda da kupe WSJ, osim ako se neko ponovo ne ohrabri da ih krade iz štamparije. Ako se sećaš nekda davno smo dobijali prevedene WSJ mange petkom.

Znaci i japanci polako postaju aggresivni ka pirateriji.
Agresivni su oni odavno. Ja sam čuo da kod njih bukvalno ne možeš da gledaš anime onlajn (osim na sajtovima koji se plaćaju) ili da, ne daj bože, skidaš anime i mange preko torenta. Samo legalna kupovina. Kažem, tako sam čuo, ne znam da li je 100% istina.

Uskoro necemo moci odakle da gledamo anime,citamo mange... :(
Pomeri se s mesta! :rtfm:

Ee budale! Toliko nisu mogli da čekaju da SJ krene u prodaju pa da onda puste chapter online smh
U poslednje vreme One Piece trpi dosta te piraterije i dosta idu hapšenja a i kako ne bi kad je najprodavaniji pa svako hoće da uzme malo.
Greedy b!tches be greedy af -.-

- - - - - - - - - -

Ma neće zatvoriti reader, nego su pohapsili ove što nabavljaju raw-ove, likovi su ih direktno uzimali iz štamparije i uplodovali na net, sad ćemo da malo duže čekamo pošto će ovi dobavljači verovatno morati da čekaju da izađe na kioscima i onda da kupe WSJ, osim ako se neko ponovo ne ohrabri da ih krade iz štamparije. Ako se sećaš nekda davno smo dobijali prevedene WSJ mange petkom.

Bleach, OP i Naruto su uvek išli sredom... valjda

- - - - - - - - - -

Kao što reče Daky, da, oni su veoma striktni što se tiče animea i mangi. Anime se gleda na TVu ILI se kupuju DVD/bluray kad izadje, nema online. A manga se čita weekly/monthly i to se kupuje.
Japs be cray cray for moneh :D ali mislim da su opet u pravu što to rade jer je to jedna od njihovih najjačih industrija. :ok:

- - - - - - - - - -

A sećate li se kakva je bila frka kad je krenula ona SOPA sr@nje pa je bilo masovno daunloudovanje animea i rezanje 300 na sat :zcepanje:
uvek se tako digne frka ali opet isto tako UVEK se nadju hrabre budale koje se ne predaju i nastavljaju da skeniraju chaptere i puštaju linkove za epizode! :hvala:

Ima li neko podatak koliko je uopšte mangi objavljeno kod nas? Čini mi se da je broj veoma mali. Osim ove tri sa slike gore, Uzumakija i eventualno još jednog ili dva naslova, mislim da ih više i nema. Dakle, izbor više nego bedan. :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back