Kafana "Žalosna sova"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aj'te poslužite se!

42937_7_630x0.jpg

Pošto niko ne odgovara da ja napišem nešto, nisam bio na ovom ali sam bio na dva prošla, a chibicon raste svake godine..
Generalno ti je ono šta piše na papiru, između eventova možeš da šetaš okolo ima štandova sa majicama, figuricama, ljudi koji crtaju chibije i druge stvari u anime fazonu i drugi anime merch.
Imaju i game room gde se organizuju turniri u tekkenu sličnim igrama a dokle nisu turniri možeš da uzmeš i igraš, mada tu je uvek gužva pa nema vajde od toga osim ako ne želiš da čekaš pola sata na svoj red
Za svakoga ima po nešto, meni je najzanimljivije cosplay takmičenje i anime kvizovi, na kojem češ ti verovatno znati svaki odgovor kao kao jedan od najvećih anime analizatora ovde :D a ako se prijaviš i pobediš osvajaš neki anime mercha mange, figurice itd.
Imaj u vidu da sam ja iz NS pa dođem samo na jedan dan, pošto si ti iz bg-a tebi je dosta pristupačnije, možeš da pokriješ sva tri dana, da otiđeš kući pa se vratiš itd., naravno biće ti bolje ako ideš sa nekim društvom da možete da komentraišete tuđi shit taste :lol: ili ako si socijalan dovoljno sprijatelji se sa nekim ljdima na con-u.
Jedana od mana je to ako se dobro sećam ti si 90/91 god. tako da ćeš biti jedan od ancienta tamo kao i ja :lol:, jer su većinom klinci oko 15 god manje više par god.

Да, на прошлом Јапанизму сам спадао у маторце, пристао сам да идем јер ме замолио друг 88 да му водим млађег брата(90 сам).
Суштински знам шта се тамо дешава, на прошлом Јапанизму је била болесна манија за оним Токијским ђаволом, убиј ме ако знам зашто, мени није ништа посебно.
Због великог интересовања су повисили цене карата, тако да сам на Јапанизму био само 2 дана, а на Чибију ме није било ове године.
Клинац којег сам водио се одушевио чињеницом да је упознао неку странкињу која је у иностранству радила косплеј од Saber, код нас је била Rin Tohsaka(уживам да напаљујем људе на Fate Zero, мој омиљени и Fate stay night).
Волео бих да видим ако неко са форума има неке личне фотке, запажања итд...

Na Japanizmu 2015. godine najviše mi je za oko zapao mač Soul Reaver koji se nalazio na veoma pristupačnom mestu.
Netipično, unikatno i što bi omladina rekla - totalni win. :ok:

Umetnik : Dragan Lisica (Umetnička radionica Lisica)
Motiv : Soul Reaver Sword

14bp0f6.jpg

:aha: Sećaš se kad smo ostajali do 3 sata ujutro i čatovali ovde :D

Upravo to!
Organizovali ŽURKE po kafani 1 i lepili sličice poput
cocktails-.jpg

((TAČNO OVA SLIKA OMG))

Kad su Hoklica i DJM zavodili red i kad smo svi besneli na gosn. 333-a XD
Uhh, kad mi je prvi ban bio u Anime Kvizu na nedelju dana (od Hoklice) jer sam se slučajno našla tamo u sred neke nevezane diskusije hahaha
aaah, nostalgija XD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back