Gosaii
Ističe se
- Poruka
- 2.106
Aaa jeste, vidi stvarno. Nisam videla dobro, predhodna dva linka nisu highlightovana na sajtu pa mi se ucinilo da ima jos dve xD
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam zasto me ova pesma podseca na Fairy Tail, but I love it :
Someone else plays League here?
Ja sam prije.Ali dosadilo mi.
Heh, jeste ume da smori s vremena na vreme. Ja je igram vec godinama tako sa nekim kratkim pauzama od po mesec - dva. Zanimljivo je ako imas ceo party, pa svi zajedno se popnete na skajpu pa igrate. Meni je u pocetku bilo zanimljivo i sam da igram,stalno sam cepao solo queue, onda sam upoznao neke likove sa kojima i dan danas igram, cak sta vise i devojka mi igra League. Pre par dana kad sam video da mi najmladji burazer igra League sa komsijom, prosto nisam verovao da je igra stvarno ovoliko popularna. Sta znam ako imas vreme, vredi probati i nastaviti sa igranjem!
![]()
Meni se ne svidja Heroes of the storm. Jako su ga glupo odradili,bez ikakve ideje. Kad sam video da Diablo jase konja...![]()
Sto se Heartstone, zanimljiv izbor. Isto i to takodje igram, barem daily questovi. Lepa, zanimljiva igrica, ali nema neke preterane strategije. RNG igra preveliku ulogu.
Jel prati neko Hunter x Hunter?Mislio sam otvoriti temu,pa da znam ima li zainteresovanih?
Bas mi treba jos jedna mreža.Mislim da bi ti lakše bilo da o tome ludiš na tumblr-u nego ovde![]()
Bas mi treba jos jedna mreža.
A zašto ja to ludim?![]()
Ok razmislicuBoy, to kažem kao u slang-u. Možda bi bilo jasnije da sam stavila pod navodnike. Ugh, bukvalisti!
I to sam rekla zato što je ceo tumblr lud! A oko hxh se pravi velika ludnica, mnogo ljudi voli taj anime pa sam ti zato preporučila da se priključiš fandomu, biće ti lakše i imaćeš sa kim da pričaš o tome dok ovde nećeš toliko da postigneš otvaranjem teme. (I'm there, I know)
I ja se pitamMeh, what's so interesting about that tumblir? D:
*tumblr
I ja se isto pitam šta je ljudima toliko interesantno kod facebooka ili twittera....
Everybody has their home. And tumblr is mine
You will never understand until you get into itSo, it's pointless to explain
Završio sam Breaking Bad,jel gledao iko?
Ako nije MORA,pošto je EXTRA serija.
Zanimljiva serija. Odgledao do kraja, jako mi se svidelo. Preporucio bih ti "Dexter" . Meni se svidelo, ukusi su razliciti pa sta znam. Ali ako nemas sta da gledas "Dexter" ili "The walking dead" definitivno preporuka od mene.![]()
Lalalalalala...
Eh ja sam pre jedno mesec dana krenuo da shitpostujem po 4chanu nije loše ako ti ne smeta rasizam, vredjanje, tu i tamo po koja gore slika...
![]()
Biće bezveze.Za koga navijati jbt?Veceras Svetsko prvenstvo u fudbalu. Muskarci jel ste se pozdravili sa devojkama,ljubavnicama da vas ne ometaju narednih mesec dana?![]()