Kafana "Žalosna sova"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam prije.Ali dosadilo mi.

Heh, jeste ume da smori s vremena na vreme. Ja je igram vec godinama tako sa nekim kratkim pauzama od po mesec - dva. Zanimljivo je ako imas ceo party, pa svi zajedno se popnete na skajpu pa igrate. Meni je u pocetku bilo zanimljivo i sam da igram,stalno sam cepao solo queue, onda sam upoznao neke likove sa kojima i dan danas igram, cak sta vise i devojka mi igra League :D. Pre par dana kad sam video da mi najmladji burazer igra League sa komsijom, prosto nisam verovao da je igra stvarno ovoliko popularna. Sta znam ako imas vreme, vredi probati i nastaviti sa igranjem! ;)

Heh, jeste ume da smori s vremena na vreme. Ja je igram vec godinama tako sa nekim kratkim pauzama od po mesec - dva. Zanimljivo je ako imas ceo party, pa svi zajedno se popnete na skajpu pa igrate. Meni je u pocetku bilo zanimljivo i sam da igram,stalno sam cepao solo queue, onda sam upoznao neke likove sa kojima i dan danas igram, cak sta vise i devojka mi igra League :D. Pre par dana kad sam video da mi najmladji burazer igra League sa komsijom, prosto nisam verovao da je igra stvarno ovoliko popularna. Sta znam ako imas vreme, vredi probati i nastaviti sa igranjem! ;)

Neznam imam osjećaj kao da stalno igram istu partiju.Dosadi uvjek ista mapa,fazon čak i likovi.
Čekam sad Heroes of Storm od Blizzarda.Inače malo igram Hearthstone i to je to.
Nema veze ni sa čim ali je cool:

Meni se ne svidja Heroes of the storm. Jako su ga glupo odradili,bez ikakve ideje. Kad sam video da Diablo jase konja... :hahaha1:

Sto se Heartstone, zanimljiv izbor. Isto i to takodje igram, barem daily questovi. Lepa, zanimljiva igrica, ali nema neke preterane strategije. RNG igra preveliku ulogu.

Meni se ne svidja Heroes of the storm. Jako su ga glupo odradili,bez ikakve ideje. Kad sam video da Diablo jase konja... :hahaha1:

Sto se Heartstone, zanimljiv izbor. Isto i to takodje igram, barem daily questovi. Lepa, zanimljiva igrica, ali nema neke preterane strategije. RNG igra preveliku ulogu.

Dobro,ali to je nesto novo a ne 3 puta do jedne zgrade.Diablo će vjerovatno dobiti neki demonski mount.nekog hellhounda ili nesto.
Hoces da odigramo partiju Hearthston-a?Ostavi nick.

Bas mi treba jos jedna mreža.
A zašto ja to ludim?:rtfm:

Boy, to kažem kao u slang-u. Možda bi bilo jasnije da sam stavila pod navodnike. Ugh, bukvalisti!
I to sam rekla zato što je ceo tumblr lud! A oko hxh se pravi velika ludnica, mnogo ljudi voli taj anime pa sam ti zato preporučila da se priključiš fandomu, biće ti lakše i imaćeš sa kim da pričaš o tome dok ovde nećeš toliko da postigneš otvaranjem teme. (I'm there, I know)

Boy, to kažem kao u slang-u. Možda bi bilo jasnije da sam stavila pod navodnike. Ugh, bukvalisti!
I to sam rekla zato što je ceo tumblr lud! A oko hxh se pravi velika ludnica, mnogo ljudi voli taj anime pa sam ti zato preporučila da se priključiš fandomu, biće ti lakše i imaćeš sa kim da pričaš o tome dok ovde nećeš toliko da postigneš otvaranjem teme. (I'm there, I know)
Ok razmislicu

*tumblr

I ja se isto pitam šta je ljudima toliko interesantno kod facebooka ili twittera....

Everybody has their home. And tumblr is mine :heart:
You will never understand until you get into it ;) So, it's pointless to explain :D

Eh ja sam pre jedno mesec dana krenuo da shitpostujem po 4chanu nije loše ako ti ne smeta rasizam, vredjanje, tu i tamo po koja gore slika... :lol:
4731313_f520.jpg

Zanimljiva serija. Odgledao do kraja, jako mi se svidelo. Preporucio bih ti "Dexter" . Meni se svidelo, ukusi su razliciti pa sta znam. Ali ako nemas sta da gledas "Dexter" ili "The walking dead" definitivno preporuka od mene. ;)

Lalalalalala... :lol:

Dextera sam prije gledao i nije mi nešto.
Walking dead---ne podnosim zombije više,SVAKA igra,film,serija u zadnju godinu-dvije je o zombijima :dash:

Probam danas Boardwalk empire ali ne ide.HBO standardno.Već imam GoT tako da mi je dosta HBO-a,i previše.
Počeću Sons of Anarchy vjerovatno,čuo sam dobrih stvari o seriji.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back