Mafijaš
Domaćin
- Poruka
- 3.725
mislio sam na dzeka....ali mu opraštam,svi imamo pravo da grešimo.............mirada:Tako... Hvala lepo , kome da se zalimo za ove propuste od malopre? Sta predlazes...Kome platu da skidamo?![]()
KISS za tebe.......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislio sam na dzeka....ali mu opraštam,svi imamo pravo da grešimo.............mirada:Tako... Hvala lepo , kome da se zalimo za ove propuste od malopre? Sta predlazes...Kome platu da skidamo?![]()

...Pa postaneš prava divlja mačka... :-D :-D
neka ti dzeki bude konobar...........ja ću druge goste da služim......... ;-)zelenooka:...Pa postaneš prava divlja mačka... :-D :-D
Nego, kako je u Sibiru? :-D
O, gde si La Compadre, da sam tvoju kafu čekala...![]()
![]()
La Compadre018:mislio sam na dzeka....ali mu opraštam,svi imamo pravo da grešimo.............)))
KISS za tebe.......

CURSE:ahahahahaa..Niki padoh sa stolice od smeha..ahahahaha...
Pa kad nece niko da igra asocijacije..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)zelenooka:E, ćao mirada, a zašto ti je nik mirada, jel se tako zoveš ili...? :-D

whitenicky:zato sto zivi na MIRnoj Adi :shock:

zelenooka:E, ćao mirada, a zašto ti je nik mirada, jel se tako zoveš ili...? :-D
ma,ne slušaj goste...tvoj nik je sladak,baš kao i ti? :wink:mirada:A pusti Nikija on uvek ume sve da zacini, mozda mu se i zivi tamo ,ko zna ... Kiss
zelenooka:Baš mi je simpatično to Mirada, ali stvarno sam pomislila da se tako zoveš...Ili Mira...Kao što npr. Aca ima nik Aca itd... :-D
hvala , nije mi to ime ali ima istine u tome da ima neke veze... Bas sam tajanstvena
Enigma... Pitanje za milionera koje je moje pravo ime?
:wink:La Compadre018:ma,ne slušaj goste...tvoj nik je sladak,baš kao i ti? :wink:
Ili ti to samo mastas... 
mirada:hvala , nije mi to ime ali ima istine u tome da ima neke veze... Bas sam tajanstvena
Enigma... Pitanje za milionera koje je moje pravo ime?
:wink: