E izgleda da je dobra ova metoda...Cokis i zaglis nikija kad podivlja...i oma se smiri...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

a jedan konobar vas je popreko pogledao..... :xCURSE:Niki bebo jedna!...Eto sad sam te zagrlila i cokila na sred kafane... 8-) ...da se smiris malo...![]()
![]()
![]()
![]()
.....ma šalim se............. 8-)CURSE:Niki bebo jedna!...Eto sad sam te zagrlila i cokila na sred kafane... 8-) ...da se smiris malo...![]()
![]()
![]()
![]()
)):wink:mirada:Ma bitno je da se mi pocastimo palacinkama, a kladicete se vi opet...![]()
Hahaha...u pravu si pilencewhitenicky:imash 30 godina i lozish se na mene ... pa dobro razumem te jednim delom ..ja imam 27 godina ..mene vole od 14 - 55))

whitenicky:Hvala na zagrljaju ... uzvracam istom merom)):wink:

Znala sam da sam dobrodosla...kisswhitenicky:evo lutko i ti si pozvana na palacinke .... :wink:

ja se zatreskao na opispadalica:Niki :
30 god.crnka,lepa,pametna,uzasno skromna(sto se da i videti),fina,kulturna,sarmantna...u jbt...stvarno skromna![]()
Mirada:ajde otkrij ko je u pravu
mirada:Znala sam da sam dobrodosla...kiss
))padalica:Hahaha...u pravu si pilence![]()
![]()
![]()

Cekaj malo :shock: , ja jos nisam ni krenula sa konkretnim opisimajacques:ja se zatreskao na opis![]()
izvolte....daca75:Dobar dan 4umaši...
Jedan sokić,moliću fino...
Vidis da sam predusretljiva...eto i to sam ispustila da pomenemwhitenicky:znaci sex moze da padne ....znao sam da cesh mi izaci u susret ..
kiss![]()
stižeeeeeeeeeeee....................sis:Daj i meni neki sokic nesto sam se prehladio
padalica:Vidis da sam predusretljiva...eto i to sam ispustila da pomenem![]()
evo ti da zameziš.....whitenicky:dajte neku klopu ?
pa od necega moramo da krenemowhitenicky:kako ti i ja brzo nadjemo zajednicki jezik :wink: