KAFANA "SVASHTARA"

• Začetnik teme Začetnik teme oxi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zana:
@Nicky... Dotle doslo, a?
Ajd' dodji u sobicak da ti sapnem nesto.....
a143.gif

Mislish idemo na ....
SPAVANJE-1.gif
:shock: :lol:

whitenicky:
nishta posebno .... opet malo vishe posla ...ali prezivecu ...cim ja imam vremena za net nije strashno ..... kod tebe ?

...Bila sinoc na predstavi..."U kuci velikog blata"...i ismejala se posteno...Ako ima neko prilike neka pogleda obavezno...Indeksovci su u pitanju... :D

Ovako nista posebno...fax...ples..decko...i tako...:)...opet sam upala u "mirnu" fazu... :)

hator:
@Nile

Hvala na dobrodoslici...
S' ti domacin ovde? Gde je domacica (ko je domacica)?

lutko ja sam svoju duznost konobara u ovoj kafani odavno predao @jacquesu .... malo sam se ubacivao s vremena na vreme kad vidim neku zgodnu cicu forumashicu da je sharmiram svojim lepim gestom , ali sada je domacin @LC018 .... videcemo kako ce se snaci ... mislim da zverko nece biti ljubomoran ..dosta mu je bilo konobarisanja , sad treba da se bavi sexom :lol:

CURSE:
nishta posebno .... opet malo vishe posla ...ali prezivecu ...cim ja imam vremena za net nije strashno ..... kod tebe ?

...Bila sinoc na predstavi..."U kuci velikog blata"...i ismejala se posteno...Ako ima neko prilike neka pogleda obavezno...Indeksovci su u pitanju... :D

Ovako nista posebno...fax...ples..decko...i tako...:)...opet sam upala u "mirnu" fazu... :)

znaci ucenje , dance i sex ...nije losha kobinacija ...to je bolje nego da idesh u teretanu :))) sve ti je obuhvacenu u zivotu :))))))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back