whitenicky
Buduća legenda
- Poruka
- 39.521
Zana:@Nicky... Dotle doslo, a?
Ajd' dodji u sobicak da ti sapnem nesto.....![]()
Mislish idemo na ....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zana:@Nicky... Dotle doslo, a?
Ajd' dodji u sobicak da ti sapnem nesto.....![]()

...zev...

na ti kafica da te razbudi....CURSE:...pa ja malo svratila ..na jutarnju kafu...kad sam vec ovako poranila...![]()
..nismo valjda na MI - VI - ONI relaciji...vec?..nije me bilo par dana...pa nisam u toku... :shock:![]()
CURSE:...pa ja malo svratila ..na jutarnju kafu...kad sam vec ovako poranila...![]()
..nismo valjda na MI - VI - ONI relaciji...vec?..nije me bilo par dana...pa nisam u toku... :shock:![]()
)

...posle ovih kafa i sladoleda...ima odmah da trcim u wc.... :shock:

stiže konobarrrrrrrr.......hator:Brojutro
Kafa?![]()

CURSE:hvaalaaa......posle ovih kafa i sladoleda...ima odmah da trcim u wc.... :shock:
![]()
![]()
![]()
![]()
...sta ima?...![]()
hator:Zahvaljujem !
Ima li i ratluka?![]()
))
ne znam,tek treba da je zaposlimo.......hator:@Nile
Hvala na dobrodoslici...
S' ti domacin ovde? Gde je domacica (ko je domacica)?
whitenicky:nishta posebno .... opet malo vishe posla ...ali prezivecu ...cim ja imam vremena za net nije strashno ..... kod tebe ?
...Bila sinoc na predstavi..."U kuci velikog blata"...i ismejala se posteno...Ako ima neko prilike neka pogleda obavezno...Indeksovci su u pitanju...![]()
Ovako nista posebno...fax...ples..decko...i tako......opet sam upala u "mirnu" fazu...
![]()
hator:@Nile
Hvala na dobrodoslici...
S' ti domacin ovde? Gde je domacica (ko je domacica)?

CURSE:nishta posebno .... opet malo vishe posla ...ali prezivecu ...cim ja imam vremena za net nije strashno ..... kod tebe ?
...Bila sinoc na predstavi..."U kuci velikog blata"...i ismejala se posteno...Ako ima neko prilike neka pogleda obavezno...Indeksovci su u pitanju...![]()
Ovako nista posebno...fax...ples..decko...i tako......opet sam upala u "mirnu" fazu...
![]()
)) sve ti je obuhvacenu u zivotu
)))))whitenicky:znaci ucenje , dance i sex ...nije losha kobinacija ...to je bolje nego da idesh u teretanu)) sve ti je obuhvacenu u zivotu
)))))
izgleda da još spavaju redovni gosti.....CURSE:pa tako nesto...![]()
![]()
![]()
...nego ovde mnogo tiho u kafanu od jutros... :shock:
CURSE:pa tako nesto...![]()
![]()
![]()
...nego ovde mnogo tiho u kafanu od jutros... :shock:
)))
...
))
za tebe nešto lepše.....jacques:eeee...niko da donese Hatorki ratluk...tztztztz...sram vas bilo
![]()
)
)