Mafijaš
Domaćin
- Poruka
- 3.725
ma svejedno mislim da si slatka..............mirada:Hvala, samo koja ti je pticica sapnula da sam slatka?Ili ti to samo mastas...
![]()
sad ime da pokušam da pogodim.....Marija.....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma svejedno mislim da si slatka..............mirada:Hvala, samo koja ti je pticica sapnula da sam slatka?Ili ti to samo mastas...
![]()

)))))))))))) You will never know....Jel da da je neobicno?La Compadre018:ma svejedno mislim da si slatka..............
sad ime da pokušam da pogodim.....Marija.....![]()
od sad te zovem Maka...može?CURSE:ti gadjas pogresnu metu.....pogodio si moje... :shock:![]()
![]()
![]()
![]()
padalica:Mihajlovic Rada...pa lepo pise!
La Compadre018:od sad te zovem Maka...može?
CURSE:ti gadjas pogresnu metu.....pogodio si moje... :shock:![]()
![]()
![]()
![]()
))CMOK I ZA TEBE!!!CURSE:Jao kako slatko..mozeeee......cmoka...
![]()
whitenicky:CURSE u opkladu da te @LC muva))

CURSE:Niki u sta se kladimo?...on zauzet..ja zauzeta...![]()
)))))
...dobro...
...ti odredi rok... 
i ja bi jeo palačinke.....whitenicky:kladimo se u slatke palacinke ??!!!
ako te ne smuva vodim ja tebe , ako te smuva vodish ti mene)))))
La Compadre018:i ja bi jeo palačinke.....
tako već može luče..... 8-) ))CURSE:Dobro de..vodim vas obojicu na palacinke...![]()
![]()
![]()
![]()
La Compadre018:i ja bi jeo palačinke.....

padalica:Niki :
30 god.crnka,lepa,pametna,uzasno skromna(sto se da i videti),fina,kulturna,sarmantna...u jbt...stvarno skromna![]()
Mirada:ajde otkrij ko je u pravu
))mirada:Imam predlog... Neka njih dvoje vode mene i tebe na palacinke...Neka se dogovore ko ce da casti... Jel se slazes?![]()
meni je svejedno...... 8-) ))CURSE:..moze......ali onda nema nista od opklade... 8-)
whitenicky:imash 30 godina i lozish se na mene ... pa dobro razumem te jednim delom ..ja imam 27 godina ..mene vole od 14 - 55))
CURSE:..moze......ali onda nema nista od opklade... 8-)

CURSE:Znaci vodim ja tebe...![]()
![]()
...dobro...
...ti odredi rok...
![]()
))