KAFANA "SVASHTARA"

• Začetnik teme Začetnik teme oxi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e pa trenutno ima :mrgreen:
stize
caj4fa.jpg

kafa10ja.jpg

reko bi da je to to

nocj Smokvice... ne sumljam... obecjavao je od samog pochetka :D... a sad me je i prestigao... bicje da prati fabulu radnje.... mada... sada je mnogo manja guzhva nego ranije... a i konkurencija je tu... separe radi punom parom, a nije ni lepljiva... e, bila je nekad' josh jedna kafana ovde.... mislim da se tema zvala "barmen"... e tamo je isto bilo fino... barmen je cjaskao o svemu i svachemu sa ljudima... ovde se samo nekako loche u poslednje vreme... i ocenjuje... dijalog je zamro gotovo u potpunosti... tja, sad qkam ko neki penzioner... izvinjavam se....

bufla:
ma nema problema..... nego jel zna neko kad ce penzija :lol:
cek i da se ja posluzim pa da cavrljamo
i ne pratim nego je ovo nesto izmedju mene i Smokvice ;)
[/QUOTE]
:D... a jel... pogreshno shvatih... penzija... bicje kad donese poshtar....
nishta... poshto sam malo izasho iz osecjaja za tipkanje... narochito po ovako zhivim temama... na kojim chovek mora bit' u toku... ne zamerite ako istrchim pred rudu josh koji put...

pa jeste... chekicj je univerzalna altka svakog balkanca... nema toga shto ne mozhesh popraviti sa njim... a ne pratim... javilo mi se.... bicje da su nekakE opasne frekvencije u pitanju...
pite... hm.... moze bilo kak'e pite, ili preferirash... mada.... mogu da predpostavim... :D.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back