- Poruka
- 32.028
obuci se kao da znaš šta radiš
neću ništa da ti odgovorim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
obuci se kao da znaš šta radiš
Linija, da, ali je prva prikrivena erotika, ako je crno uzano i onako uz tvoje vitko tijelo.
A ova druga je ipak otvorenija, svetle farke koje ističu guzu i kontrast bluza til-čipka mi se čini da je ipak malo otvorenija.
Koja je namena, da budem indiskretna
 ))))))
))))))neću ništa da ti odgovorim

Linija, da, ali je prva prikrivena erotika, ako je crno uzano i onako uz tvoje vitko tijelo.
A ova druga je ipak otvorenija, svetle farke koje ističu guzu i kontrast bluza til-čipka mi se čini da je ipak malo otvorenija.
Koja je namena, da budem indiskretna
 ))
))
biti isti, spodoba, poseban samo svoj

))))
))))ne možeš ni da zamisliš kolko me boli *****
ma šta ja imam s tim
Ma šta hoćeš ti bitango?

nema specijalne namene niti naciljanog muškog pogleda, da budem indiskretna))
nego ima veze sa pitkom ljubavlju za materijal, šarena pera i smisao za krhku lepotu
 ))
))
ma pusti ga bestraga
baš smo se nas dve lepo razmenile idejama

E ma kul, nisam ni mislila toliko na muške poglede, nešto im ne pridajem značaj u tom kontekstu.
Nego bi ona skroz crna varijanta bila kul za neki izlazak u neko pozorište, posle neki fini kafe gde ćeš piti belo vino i pušiti cigarete s muštiklom.
A druga je za izlazak u klub gde ćeš piti koktele i pevati karaoke, možda))
A možda ja samo odavno nemam smisla ni za šta takve vrste

blagodarim

))
))E ma kul, nisam ni mislila toliko na muške poglede, nešto im ne pridajem značaj u tom kontekstu.
Nego bi ona skroz crna varijanta bila kul za neki izlazak u neko pozorište, posle neki fini kafe gde ćeš piti belo vino i pušiti cigarete s muštiklom.
A druga je za izlazak u klub gde ćeš piti koktele i pevati karaoke, možda))
A možda ja samo odavno nemam smisla ni za šta takve vrste

dobro, pa što sad bulazniš
e, ajlavju i u tom smislu jepte se svi, kako bre da zaspim kad srce neće aaarghroarghthudblaaaam

dokumentarni kanali meni rade posao
samo tako

Realno, poslednje nešto bitnije što sam imala ovako prajvt otišla sam u belim farkama, ljubičastoj majici i patikama, kao poslednji raspali klošar))
 oo
oo
 )))))
)))))Realno, poslednje nešto bitnije što sam imala ovako prajvt otišla sam u belim farkama, ljubičastoj majici i patikama, kao poslednji raspali klošar))

pa prvo je beo teksas meni nešto super i nije klošarski a i da je klošarski meni je super jer ja ne umem na drugom vudro da procenim osim na sebi a ponekad ni tadaoo