- Poruka
- 32.028
nači to je to ispušila sam poslednju cigaru za večeras a pošto sad mora i u odredjenim prostorijama da pušim osim što moram i da ih ograničim brojčano,definitivno razmišljam da l mi se isplati da i dalje bivam konzumentom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Verovatno zbog zlatnih patika, m?![]()

makijevo srce tvoja srcad tope al evo tebi moe![]()

jok, zbog kajle!
ma bio mi jedan od omiljenih sportista
a i plaho lici na Edija Marfija
eto, to su neki razlozi![]()
))
voledem vas veceras...tope se boje...sunce se radja...morem plovi ladja![]()

e a šta je lepše kad žena obuče crnu rolku crnu mini suknju crne najlonke i crne čizme do kolena
il svetle fazonirane skini farmerke crnu bluzu od tila i čipke i crne čizme do kolena?
meni nekako oba
e a šta je lepše kad žena obuče crnu rolku crnu mini suknju crne najlonke i crne čizme do kolena
il svetle fazonirane skini farmerke crnu bluzu od tila i čipke i crne čizme do kolena?
meni nekako oba

U du.pe te gađa, hihihihi![]()

a kako drugačiji utisak, koji je signal prvo a koj drugo po tvom mišljenju?Hmm, oba.
Potpuno drugačiji utisak al' oba, da.
Još ako je na tebi, nema greške![]()
pa desi breu kom smislu lepše, **** te pas![]()

Ja nisam mogla da ga smislim))
Došao je u svojim zlatnim patičicama i oteo slavu Karlu Luisu kojeg sam o-bo-ža-va-la![]()

buljashu hohoho
zavrasavam sa vecerasnjom seansom a vama dame i gospodo i oni koji se tako osecaju laku noch

meni nekako oba

ali a ne kapirama ona alexandra što je glumila modesti je onako kapiram sad koj je tvoj ukus marendo![]()
Pa ne znam, prva mi je elegantnija a druga je segzija, možda malo i otvorenija.

U du.pe te gađa, hihihihi![]()

meni nekako oba

a druga je dakle mamac a prva je elegans
pa to me muči vrlo, meni su oba podjednako otvorena odnosno zatvorena
linija![]()