- Poruka
- 32.028
obuci se kao da znaš šta radiš![]()
neću ništa da ti odgovorim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
obuci se kao da znaš šta radiš![]()
Linija, da, ali je prva prikrivena erotika, ako je crno uzano i onako uz tvoje vitko tijelo.
A ova druga je ipak otvorenija, svetle farke koje ističu guzu i kontrast bluza til-čipka mi se čini da je ipak malo otvorenija.
Koja je namena, da budem indiskretna![]()
neću ništa da ti odgovorim
Linija, da, ali je prva prikrivena erotika, ako je crno uzano i onako uz tvoje vitko tijelo.
A ova druga je ipak otvorenija, svetle farke koje ističu guzu i kontrast bluza til-čipka mi se čini da je ipak malo otvorenija.
Koja je namena, da budem indiskretna![]()
))
biti isti, spodoba, poseban samo svoj![]()

))))ne možeš ni da zamisliš kolko me boli *****![]()
ma šta ja imam s tim
Ma šta hoćeš ti bitango?![]()

nema specijalne namene niti naciljanog muškog pogleda, da budem indiskretna))
nego ima veze sa pitkom ljubavlju za materijal, šarena pera i smisao za krhku lepotu![]()
))
ma pusti ga bestraga
baš smo se nas dve lepo razmenile idejama![]()

E ma kul, nisam ni mislila toliko na muške poglede, nešto im ne pridajem značaj u tom kontekstu.
Nego bi ona skroz crna varijanta bila kul za neki izlazak u neko pozorište, posle neki fini kafe gde ćeš piti belo vino i pušiti cigarete s muštiklom.
A druga je za izlazak u klub gde ćeš piti koktele i pevati karaoke, možda))
A možda ja samo odavno nemam smisla ni za šta takve vrste![]()

blagodarim![]()

))E ma kul, nisam ni mislila toliko na muške poglede, nešto im ne pridajem značaj u tom kontekstu.
Nego bi ona skroz crna varijanta bila kul za neki izlazak u neko pozorište, posle neki fini kafe gde ćeš piti belo vino i pušiti cigarete s muštiklom.
A druga je za izlazak u klub gde ćeš piti koktele i pevati karaoke, možda))
A možda ja samo odavno nemam smisla ni za šta takve vrste![]()

dobro, pa što sad bulazniš![]()
e, ajlavju i u tom smislu jepte se svi, kako bre da zaspim kad srce neće aaarghroarghthudblaaaam

dokumentarni kanali meni rade posao
samo tako
![]()

Realno, poslednje nešto bitnije što sam imala ovako prajvt otišla sam u belim farkama, ljubičastoj majici i patikama, kao poslednji raspali klošar))
oo
)))))Realno, poslednje nešto bitnije što sam imala ovako prajvt otišla sam u belim farkama, ljubičastoj majici i patikama, kao poslednji raspali klošar))

pa prvo je beo teksas meni nešto super i nije klošarski a i da je klošarski meni je super jer ja ne umem na drugom vudro da procenim osim na sebi a ponekad ni tadaoo