Kafana, samoposluzenje!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Linija, da, ali je prva prikrivena erotika, ako je crno uzano i onako uz tvoje vitko tijelo.
A ova druga je ipak otvorenija, svetle farke koje ističu guzu i kontrast bluza til-čipka mi se čini da je ipak malo otvorenija.

Koja je namena, da budem indiskretna :)

nema specijalne namene niti naciljanog muškog pogleda, da budem indiskretna :)))
nego ima veze sa pitkom ljubavlju za materijal, šarena pera i smisao za krhku lepotu :heart:

nema specijalne namene niti naciljanog muškog pogleda, da budem indiskretna :)))
nego ima veze sa pitkom ljubavlju za materijal, šarena pera i smisao za krhku lepotu :heart:

E ma kul, nisam ni mislila toliko na muške poglede, nešto im ne pridajem značaj u tom kontekstu.
Nego bi ona skroz crna varijanta bila kul za neki izlazak u neko pozorište, posle neki fini kafe gde ćeš piti belo vino i pušiti cigarete s muštiklom.
A druga je za izlazak u klub gde ćeš piti koktele i pevati karaoke, možda :)))

A možda ja samo odavno nemam smisla ni za šta takve vrste :lol:

E ma kul, nisam ni mislila toliko na muške poglede, nešto im ne pridajem značaj u tom kontekstu.
Nego bi ona skroz crna varijanta bila kul za neki izlazak u neko pozorište, posle neki fini kafe gde ćeš piti belo vino i pušiti cigarete s muštiklom.

vidovo, veliki halucinator :pop3:

pa ne znam ni ja ih, ja ne izlazim otkad nigde, izgubila sam bre osećaj za dres kod, ako sam ga ikad imala :neutral:

dobro, pa što sad bulazniš:(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back