gost 445101
zmajka
- Poruka
- 45.745
ma kako ja svom mužu mogu da smetam... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ma kako ja svom mužu mogu da smetam...![]()

a službeni put je samo službeni put... na koji nas povremeno šalje krstarica... 
ma to sam provalila a i onaj shifra uh dobar dasa

dobro vece.
uh, sto bi` popio nestooooo
samo da nisu batine.![]()

ma to sam provalila a i onaj shifra uh dobar dasa
![]()

ej, drži se ti svog dilajta i ostavi se otimanja od mene...![]()

uh, stvarno... vidi koliko je sati.Dobro vece Mr
Nema shta da se pije konobari otishli kuci![]()
draga kolegenice z@agonetk@ovde se više ne pije, jbbg... još od onda kad si ti počeo da prozivaš goste zbog toga...![]()

ja mislim da se covek drzi za rec.cekaj sad dvaujedan ti je muz a shifra je znaci niciji![]()
Zashta da ga drzim![]()

Ja bih joj tog Sifru dao. Koji je on faktor pa da mi se mesa u brak kada sam ja na putu?ej, drži se ti svog dilajta i ostavi se otimanja od mene...![]()

ja mislim da se covek drzi za rec.![]()

Ja bih joj tog Sifru dao. Koji je on faktor pa da mi se mesa u brak kada sam ja na putu?![]()

Jedino, ako je 'pod manu'.Jok za rogove....

draga kolegenice z@agonetk@
ja sam se zbog toga javno izvinuo doticnoj drugarici (iako je receno u kontekstu zezanja, apsolutno i nedvosmisleno)
i rekao da je vise necu pominjati, niti citirati njene postove, sto cinim do dan danas. Iz postovanja prema njoj i sebi, tj. datoj reci.
Dokle god misli da sam zlonameran.

na sledeći službeni put idem i ja sa njim...čim ga budu poslali na put, tražim i ja kartu i krećem za njim...
![]()

Jedino, ako je 'pod manu'.![]()

Ja bih joj tog Sifru dao. Koji je on faktor pa da mi se mesa u brak kada sam ja na putu?![]()

nikada i nikome...![]()

na zajam pa kad mi dosadi vracam ga
obzirom da mi je ovaj nick nepoznat, ajd... da probamo biti drugari.znaš šta, nisi ti uopšte zlonameran... imala sam prilike da vidim baš u ovoj kafani one koji su stvarno takvi...
i jbbg, sad mi je bezveze sve ovo... vidim da svraćaš opet ovde, a i ja sam tu opet... pa eto, mogli bismo da probamo da budemo opet neki drugari...
heroina je i onako na stand by-u, a z@g0netk@ je kul lik koji ne voli da bude onakav namćor kao heroina...![]()
Tebi je i to mnogo.neka drzacu se ja ipak samo sebe...bice mi previshe![]()

al` se otimate, ybg... dovescete me u iskusenje da ga i ja `ocu.daću joj šifru jedino ako ćeš da me vodiš sa sobom na sledeći službeni put... šta ću ja ovde sama ako ti odeš, a ona mi uzme šifru...![]()

El u ispravnom stanju?moze samo menina zajam pa kad mi dosadi vracam ga
![]()

Mr No je sasvim ok laf.znaš šta, nisi ti uopšte zlonameran... imala sam prilike da vidim baš u ovoj kafani one koji su stvarno takvi...
i jbbg, sad mi je bezveze sve ovo... vidim da svraćaš opet ovde, a i ja sam tu opet... pa eto, mogli bismo da probamo da budemo opet neki drugari...
heroina je i onako na stand by-u, a z@g0netk@ je kul lik koji ne voli da bude onakav namćor kao heroina...![]()
Provereno mnogo puta.
obzirom da mi je ovaj nick nepoznat, ajd... da probamo biti drugari.

Tebi je i to mnogo.
El u ispravnom stanju?![]()