gost 445101
zmajka
- Poruka
- 45.745
ma kako ja svom mužu mogu da smetam... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ma kako ja svom mužu mogu da smetam...

a službeni put je samo službeni put... na koji nas povremeno šalje krstarica...
 a službeni put je samo službeni put... na koji nas povremeno šalje krstarica... 
 ma to sam provalila a i onaj shifra uh dobar dasa

dobro vece.
uh, sto bi` popio nestooooo
samo da nisu batine.

ej, drži se ti svog dilajta i ostavi se otimanja od mene...

uh, stvarno... vidi koliko je sati.Dobro vece Mr
Nema shta da se pije konobari otishli kuci
draga kolegenice z@agonetk@ovde se više ne pije, jbbg... još od onda kad si ti počeo da prozivaš goste zbog toga...

ja mislim da se covek drzi za rec.cekaj sad dvaujedan ti je muz a shifra je znaci niciji
Zashta da ga drzim

Ja bih joj tog Sifru dao. Koji je on faktor pa da mi se mesa u brak kada sam ja na putu?ej, drži se ti svog dilajta i ostavi se otimanja od mene...

ja mislim da se covek drzi za rec.

Ja bih joj tog Sifru dao. Koji je on faktor pa da mi se mesa u brak kada sam ja na putu?

Jedino, ako je 'pod manu'.Jok za rogove....

draga kolegenice z@agonetk@
ja sam se zbog toga javno izvinuo doticnoj drugarici (iako je receno u kontekstu zezanja, apsolutno i nedvosmisleno)
i rekao da je vise necu pominjati, niti citirati njene postove, sto cinim do dan danas. Iz postovanja prema njoj i sebi, tj. datoj reci.
Dokle god misli da sam zlonameran.

na sledeći službeni put idem i ja sa njim...čim ga budu poslali na put, tražim i ja kartu i krećem za njim...

Jedino, ako je 'pod manu'.

Ja bih joj tog Sifru dao. Koji je on faktor pa da mi se mesa u brak kada sam ja na putu?

nikada i nikome...

na zajam pa kad mi dosadi vracam ga
 na zajam pa kad mi dosadi vracam ga
obzirom da mi je ovaj nick nepoznat, ajd... da probamo biti drugari.znaš šta, nisi ti uopšte zlonameran... imala sam prilike da vidim baš u ovoj kafani one koji su stvarno takvi...
i jbbg, sad mi je bezveze sve ovo... vidim da svraćaš opet ovde, a i ja sam tu opet... pa eto, mogli bismo da probamo da budemo opet neki drugari...
heroina je i onako na stand by-u, a z@g0netk@ je kul lik koji ne voli da bude onakav namćor kao heroina...
Tebi je i to mnogo.neka drzacu se ja ipak samo sebe...bice mi previshe

al` se otimate, ybg... dovescete me u iskusenje da ga i ja `ocu.daću joj šifru jedino ako ćeš da me vodiš sa sobom na sledeći službeni put... šta ću ja ovde sama ako ti odeš, a ona mi uzme šifru...

El u ispravnom stanju?moze samo menina zajam pa kad mi dosadi vracam ga

Mr No je sasvim ok laf.znaš šta, nisi ti uopšte zlonameran... imala sam prilike da vidim baš u ovoj kafani one koji su stvarno takvi...
i jbbg, sad mi je bezveze sve ovo... vidim da svraćaš opet ovde, a i ja sam tu opet... pa eto, mogli bismo da probamo da budemo opet neki drugari...
heroina je i onako na stand by-u, a z@g0netk@ je kul lik koji ne voli da bude onakav namćor kao heroina...
 Provereno mnogo puta.
 Provereno mnogo puta.
obzirom da mi je ovaj nick nepoznat, ajd... da probamo biti drugari.

Tebi je i to mnogo.
El u ispravnom stanju?