- Poruka
- 2.130
xe xe. Ko ima najbolju ženu na svetu?ma gde si krenuo?kakva druga kafana, možeš samo u kuhinju da odeš...

Došla pre zakazanog vremena.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
xe xe. Ko ima najbolju ženu na svetu?ma gde si krenuo?kakva druga kafana, možeš samo u kuhinju da odeš...

Ne smem tamo. Tamo love pa ću da ostanem bez obe žene.Pre par godina me tamo uhvaile u mengele i nisam se mogao isčupati do pred skoro. Dok nisam upoznao moju sadašnju ženu.

xe xe. Ko ima najbolju ženu na svetu?Došla pre zakazanog vremena.

A ti si je našla čim sam se ja uhvatio za volan i otputovao.pa morala sam da požurim, ceo dan nisam bila tu i znala sam da će tebi pasti na pamet da mi tražiš zamenu...

A ti si je našla čim sam se ja uhvatio za volan i otputovao.
 mislila sam da si to ti...
 mislila sam da si to ti... 
Tebi je dosta da se neko samo prefarba u moje boje pa da mu padneš u zagrljaj?zeznuli su me, nisam ja ništa kriva...mislila sam da si to ti...

Tebi je dosta da se neko samo prefarba u moje boje pa da mu padneš u zagrljaj?
Kaži mi bar jel taj Šifrasti bio pažljiv dok me nije bilo?

Kazi...No, No...

Jel ti slao pisma? Ili ne zna gde je posta.jeste bio mnogo pažljiv, zato sam i pomislila da si to ti...

ovo drugo.

dvaujedan
 dvaujedan izgleda mi da cesh ti ponovo na sluzbenom putu..........
 izgleda mi da cesh ti ponovo na sluzbenom putu.......... čim ga budu poslali na put, tražim i ja kartu i krećem za njim...
 čim ga budu poslali na put, tražim i ja kartu i krećem za njim... 
 mislim da bi im samo smetala
 mislim da bi im samo smetala