Kafana "Rajski procvat"

• Začetnik teme Začetnik teme minon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro vece Mr:mrgreen:
Nema shta da se pije konobari otishli kuci:whistling:
uh, stvarno... vidi koliko je sati.
steta, a bas sam hteo belu kafu.
ovde se više ne pije, jbbg... još od onda kad si ti počeo da prozivaš goste zbog toga... :(
draga kolegenice z@agonetk@ :)
ja sam se zbog toga javno izvinuo doticnoj drugarici (iako je receno u kontekstu zezanja, apsolutno i nedvosmisleno)
i rekao da je vise necu pominjati, niti citirati njene postove, sto cinim do dan danas. Iz postovanja prema njoj i sebi, tj. datoj reci.
Dokle god misli da sam zlonameran.

draga kolegenice z@agonetk@ :)
ja sam se zbog toga javno izvinuo doticnoj drugarici (iako je receno u kontekstu zezanja, apsolutno i nedvosmisleno)
i rekao da je vise necu pominjati, niti citirati njene postove, sto cinim do dan danas. Iz postovanja prema njoj i sebi, tj. datoj reci.
Dokle god misli da sam zlonameran.

znaš šta, nisi ti uopšte zlonameran... imala sam prilike da vidim baš u ovoj kafani one koji su stvarno takvi... :(
i jbbg, sad mi je bezveze sve ovo... vidim da svraćaš opet ovde, a i ja sam tu opet... pa eto, mogli bismo da probamo da budemo opet neki drugari...
heroina je i onako na stand by-u, a z@g0netk@ je kul lik koji ne voli da bude onakav namćor kao heroina... :(

znaš šta, nisi ti uopšte zlonameran... imala sam prilike da vidim baš u ovoj kafani one koji su stvarno takvi... :(
i jbbg, sad mi je bezveze sve ovo... vidim da svraćaš opet ovde, a i ja sam tu opet... pa eto, mogli bismo da probamo da budemo opet neki drugari...
heroina je i onako na stand by-u, a z@g0netk@ je kul lik koji ne voli da bude onakav namćor kao heroina... :(
obzirom da mi je ovaj nick nepoznat, ajd... da probamo biti drugari.

Mr No je sasvim ok laf. :hvala: Provereno mnogo puta.
Preporucujem pomirenje. I nemam nista protiv da ga cokis da vidi ozbiljnu nameru drugarenja. :ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back