DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
A naočare za sunce?
pa iam jedne š kategorija što sam kupijo kod kineza za 250 dinara...i vrše poso, al ponekad ih zaboravim jebešmumater...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A naočare za sunce?
znam, skonto sam šta oćeš...samo se malko zajebavam s tobom...![]()
to sunn,reci mu ,avatar ti je presladakPumpam gumu na bicikli.....non-stop...., a tebi treba na kolima napumpati,,.,![]()
treba...:/
...znači pije mi se kafa samo tako...a mrzi me da se dignem i da skuvam...a nemojte ni vi da mi kačite fotke jer ću još više da se napalim za kafom a i dalje će da me mrzi istim intenzitetom...
pa ako baš moraš...
lepo od tebe......al mi nemoj tražiš da ti vraćam, to najviše mrzim...
al sad me ova poceti s tim repuntacijama...ranije kad su ih uveli, brzo sam naglavio 400 i kusur...misim...tad je to bilo prilično...i znači dnevno su mi sa svaštare dolazili po 20 njih redovnijeh klijenata da mi žickaju za reputacije...e tad su mi se smučile...:/
...pa kad sam poništio stari nick i krenuo ispočetka, ondak više nikog nije bilo da mi traži...![]()
al sad me ova poceti s tim repuntacijama...ranije kad su ih uveli, brzo sam naglavio 400 i kusur...misim...tad je to bilo prilično...i znači dnevno su mi sa svaštare dolazili po 20 njih redovnijeh klijenata da mi žickaju za reputacije...e tad su mi se smučile...:/
...pa kad sam poništio stari nick i krenuo ispočetka, ondak više nikog nije bilo da mi traži...![]()
zdravo drugari..![]()
zdravo drugari..![]()
Kako zarađuješ reputaciju, to je sramota, ....![]()
caooooo![]()
taman si dosla evo Deletesa uzivanjem kuva virtuelnu kafu za sve nas
![]()
Shto je sramota, chovek nije trazhio reputaciju,ja sam mu "dala"
jer je duhovit,nasmejala sam se i josh se smejem
Misim dala sam mu poene![]()
Samo nemoj ponovo da počneš da otvaraš teme o reputacijama...![]()
Daj meni, ostavi njega više!
Samo nemoj ponovo da počneš da otvaraš teme o reputacijama...![]()
Daj meni, ostavi njega više!
Da,ta tema bas smori...Ko voli bone neka cuti,a ko ne voli isto neka cuti,i svi srecni![]()
Da,ta tema bas smori...Ko voli bone neka cuti,a ko ne voli isto neka cuti,i svi srecni![]()
Zadovoljna ,stigli poeni,chim dozvole dam ti jopet
![]()
kako da ćutim jeote kad ono izgleda ko neko takmičenje u hvalisanju ko ima više reputacija...:/
...misim...baš degute što kažu kulturni...
... i posle 3 dana vidim poraslo mu štaznam...za 300...i sad će neko da me ubedi da on nije prosjačio okolo za poene...:/
Što smori, ja sam uživala na toj temi.................