DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
A naočare za sunce?
pa iam jedne š kategorija što sam kupijo kod kineza za 250 dinara...i vrše poso, al ponekad ih zaboravim jebešmumater...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A naočare za sunce?
znam, skonto sam šta oćeš...samo se malko zajebavam s tobom...![]()

to sunn,reci mu ,avatar ti je presladakPumpam gumu na bicikli.....non-stop...., a tebi treba na kolima napumpati,,.,![]()

treba...:/
...znači pije mi se kafa samo tako...a mrzi me da se dignem i da skuvam...a nemojte ni vi da mi kačite fotke jer ću još više da se napalim za kafom a i dalje će da me mrzi istim intenzitetom...

pa ako baš moraš...
lepo od tebe......al mi nemoj tražiš da ti vraćam, to najviše mrzim...
ali sam morala da ti dam poene jer si me nasmejao
,evo opet se smejem kad chitam te postove

al sad me ova poceti s tim repuntacijama...ranije kad su ih uveli, brzo sam naglavio 400 i kusur...misim...tad je to bilo prilično...i znači dnevno su mi sa svaštare dolazili po 20 njih redovnijeh klijenata da mi žickaju za reputacije...e tad su mi se smučile...:/
...pa kad sam poništio stari nick i krenuo ispočetka, ondak više nikog nije bilo da mi traži...![]()

al sad me ova poceti s tim repuntacijama...ranije kad su ih uveli, brzo sam naglavio 400 i kusur...misim...tad je to bilo prilično...i znači dnevno su mi sa svaštare dolazili po 20 njih redovnijeh klijenata da mi žickaju za reputacije...e tad su mi se smučile...:/
...pa kad sam poništio stari nick i krenuo ispočetka, ondak više nikog nije bilo da mi traži...![]()

zdravo drugari..![]()
zdravo drugari..![]()

Kako zarađuješ reputaciju, to je sramota, ....![]()
Shto je sramota, chovek nije trazhio reputaciju,ja sam mu "dala"
jer je duhovit,nasmejala sam se i josh se smejem

caooooo![]()
taman si dosla evo Deletesa uzivanjem kuva virtuelnu kafu za sve nas
![]()
Shto je sramota, chovek nije trazhio reputaciju,ja sam mu "dala"
jer je duhovit,nasmejala sam se i josh se smejem
Misim dala sam mu poene![]()
Samo nemoj ponovo da počneš da otvaraš teme o reputacijama...![]()

Daj meni, ostavi njega više!

samo je dobio poene a nije trazhio

Samo nemoj ponovo da počneš da otvaraš teme o reputacijama...![]()

Daj meni, ostavi njega više!

,chim dozvole dam ti jopet

Da,ta tema bas smori...Ko voli bone neka cuti,a ko ne voli isto neka cuti,i svi srecni![]()
..........Da,ta tema bas smori...Ko voli bone neka cuti,a ko ne voli isto neka cuti,i svi srecni![]()
ovratj:Zadovoljna ,stigli poeni,chim dozvole dam ti jopet
![]()

kako da ćutim jeote kad ono izgleda ko neko takmičenje u hvalisanju ko ima više reputacija...:/
...misim...baš degute što kažu kulturni...
... i posle 3 dana vidim poraslo mu štaznam...za 300...i sad će neko da me ubedi da on nije prosjačio okolo za poene...:/
Što smori, ja sam uživala na toj temi.................