Kafana 'Rajski cvet'

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
znam, skonto sam šta oćeš...samo se malko zajebavam s tobom...:cmok:
:cmok2:
Pumpam gumu na bicikli.....non-stop...., a tebi treba na kolima napumpati,,.,:hahaha:
to sunn,reci mu ,avatar ti je presladak :cmok2:
treba...:/

...znači pije mi se kafa samo tako...a mrzi me da se dignem i da skuvam...a nemojte ni vi da mi kačite fotke jer ću još više da se napalim za kafom a i dalje će da me mrzi istim intenzitetom...

hahahaha :super::super::super::super:

al sad me ova poceti s tim repuntacijama...ranije kad su ih uveli, brzo sam naglavio 400 i kusur...misim...tad je to bilo prilično...i znači dnevno su mi sa svaštare dolazili po 20 njih redovnijeh klijenata da mi žickaju za reputacije...e tad su mi se smučile...:/
...pa kad sam poništio stari nick i krenuo ispočetka, ondak više nikog nije bilo da mi traži...:per:

al sad me ova poceti s tim repuntacijama...ranije kad su ih uveli, brzo sam naglavio 400 i kusur...misim...tad je to bilo prilično...i znači dnevno su mi sa svaštare dolazili po 20 njih redovnijeh klijenata da mi žickaju za reputacije...e tad su mi se smučile...:/
...pa kad sam poništio stari nick i krenuo ispočetka, ondak više nikog nije bilo da mi traži...:per:

I sad te nerviraju, popij jednu kafu , za umirenje....:cool:

Samo nemoj ponovo da počneš da otvaraš teme o reputacijama... :lol:

Vidim ja da se vi lepo zabavljate
7074892.gif

Da,ta tema bas smori...Ko voli bone neka cuti,a ko ne voli isto neka cuti,i svi srecni :lol:

kako da ćutim jeote kad ono izgleda ko neko takmičenje u hvalisanju ko ima više reputacija...:/

...misim...baš degute što kažu kulturni...

... i posle 3 dana vidim poraslo mu štaznam...za 300...i sad će neko da me ubedi da on nije prosjačio okolo za poene...:/
...misim...znam ih dok su trčali kod mene i delili mi poene uz komentar "dajem ti a sad mi ti vrati"...:povratj:

kako da ćutim jeote kad ono izgleda ko neko takmičenje u hvalisanju ko ima više reputacija...:/

...misim...baš degute što kažu kulturni...

... i posle 3 dana vidim poraslo mu štaznam...za 300...i sad će neko da me ubedi da on nije prosjačio okolo za poene...:/

Nije prosjačenje.To je tvoj stav, a ti brini bolje o naočarima, možda i zebru vidiš u mom avataru...?;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back