- Poruka
- 10.260
smogo sam snage da skuvam kafu...i sad će garant da se zapišem ovde i ima da prođe pola sata pa će se oladi i neće da liči ninašta...:/
...tako bilo i jutros...
KOji smor!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
smogo sam snage da skuvam kafu...i sad će garant da se zapišem ovde i ima da prođe pola sata pa će se oladi i neće da liči ninašta...:/
...tako bilo i jutros...
Malo smori kad pocnu da raspravljaju oko toga kako ne vole bone,a tu ima i onih koji ih vole.Ja ih volim,i sutra kad mi se otkoce svima vama cu da dam voleli ih ne voleli![]()
...tako bilo i jutros...
ja...? a što...?![]()
Nisam kukumavčila, samo mislim da zaslužujem...![]()
Ta nisi,shta se svi oma ljutitejesi zasluzila si za temu a i sto si napisala jos neke postove,mrzi me da nabrajam
Auuuuuuu ovde se svi nesto ljute, jel znate za salu,a?![]()
dobro, ja baš i nije da iam neki poso, al se zanesem i kafa ode u ******...
Ostavi se više reputacija, i kafanu će nam zatvore....![]()
A mozda i banuju,bilo onomadal ne zbog reputejshn,vecj zbog jezika
![]()
Zbog ženturača poput mene....., npr.,...............ja sam lepak za ta sranja.
Ovo mi ne miriše na dobro... Dee je počeo o reputacijama... a i sunnn je tu... kakva kombinacija...![]()
Fali i Olgić mali miš, i ode sve u k.... .,što bi reko Dee
Ovo mi ne miriše na dobro... Dee je počeo o reputacijama... a i sunnn je tu... kakva kombinacija...![]()
Ma ti na brini, vish sha je dee napisao za tvoj nick kako ga chitaa mi mozhda odemo do banovine
![]()
Ma ti na brini, vish sha je dee napisao za tvoj nick kako ga chitaa mi mozhda odemo do banovine
![]()
Ma to je zbog sunca... pojavljuju mu se tačkice...![]()
Ma to je zbog sunca... pojavljuju mu se tačkice...![]()
Nemoj Sonja, Dee sam kaže da nema ispravan vid.......
Ma ne... crne...![]()