Kafana "NIRVANA"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kako te nije sramota da napises ovako nesto?:eek:

Ni ti nemas smisla za humor.... poput Alexane i slicnih.

Pod jedan
1) To je šala.

2) Tip koji laže kad zine, zasto bi o svom "ucescu" u ratu bio iskren?

3) Cak i da jeste ...zab.ol.e me. Veoma je ruzno i infantilno kada se neko hvali tako necim jer valjda ocekuje divljenje ili sazaljenje ili ne znam sta. Svakako ocekuje nesto. Epa od mene to "nesto" moze dobiti k......

Kad god sam silom bio primoran da udjem u neku instituciju drzave prvo u vojsci cekali su me tamo "neki koji su nesto preziveli" ili dosli u vojsku 3 meseca pre mene i to im je dalo za pravo da ja budem guster a oni dzombe. Ja sluga a oni gospodari. Pisam se na tu hijerarhiju .

Takodje kada sam opet silom mobilisan 99. tamo su me cekali opet takvi koji su dosli par nedelja pre mene i sto ima je dalo pravo da ja idem na strazu umesto njih.
Bljak.

I sada neko ovde slaze da je bio u ratu i ocekuje neki respekt. Evo mu ga! Nijednu insitituciju drzave ne priznajem ..od vojske do braka.

Nemas ti pojma sta je rat. I pre nego krenes sa takvim neukusnim salama malo razmisli. Neki su ovde mozda sahranili svoje najblize u tom ratu a ti pljujes po tome. Ti sudis nekome? Ti pisas po nekome? Ko si ti? Manji si od nule. Nadam se da ce te zbog ovog maknuti odavde za veki vekov.Ja ne znam za salu? Nasalio si se takodje sa nekim koga sam sahranila. Gadis mi se. I ne samo meni.

Nemas ti pojma sta je rat. I pre nego krenes sa takvim neukusnim salama malo razmisli. Neki su ovde mozda sahranili svoje najblize u tom ratu a ti pljujes po tome. Ti sudis nekome? Ti pisas po nekome? Ko si ti? Manji si od nule. Nadam se da ce te zbog ovog maknuti odavde za veki vekov.Ja ne znam za salu? Nasalio si se takodje sa nekim koga sam sahranila. Gadis mi se. I ne samo meni.

:hvala:

Ni ti nemas smisla za humor.... poput Alexane i slicnih.

Pod jedan
1) To je šala.

2) Tip koji laže kad zine, zasto bi o svom "ucescu" u ratu bio iskren?

3) Cak i da jeste ...zab.ol.e me. Veoma je ruzno i infantilno kada se neko hvali tako necim jer valjda ocekuje divljenje ili sazaljenje ili ne znam sta. Svakako ocekuje nesto. Epa od mene to "nesto" moze dobiti k......

Kad god sam silom bio primoran da udjem u neku instituciju drzave prvo u vojsci cekali su me tamo "neki koji su nesto preziveli" ili dosli u vojsku 3 meseca pre mene i to im je dalo za pravo da ja budem guster a oni dzombe. Ja sluga a oni gospodari. Pisam se na tu hijerarhiju .

Takodje kada sam opet silom mobilisan 99. tamo su me cekali opet takvi koji su dosli par nedelja pre mene i sto ima je dalo pravo da ja idem na strazu umesto njih.
Bljak.

I sada neko ovde slaze da je bio u ratu i ocekuje neki respekt. Evo mu ga! Nijednu insitituciju drzave ne priznajem ..od vojske do braka.

1. to nije sala, ti ne znas da se salis.
2. nemas ti pojma o tipu o kojem pricas. ne znas nista. a ja posto znam mnogo toga, mogu samo da ponovim "kako te nije sramota"?
3. ne trazi ovde niko ni tvoje sazaljenje a ni tvoje divljenje. ja trazim da ne lupas gluposti.
4. niko ti nije kriv sto si iskompleksiran i sto su te u vojsci zaHebavali kako su stigli. moglo im se, a i ne krivim ih kakav si covek.
to sto se neko izdrkavao nad tobom, nije nas problem, vec tvoj. to su tvoji kompleksi.
a ja sam u tim ratovima sahranjivala drugove. sta sad? pisas se na to?
sram te bilo!

A sta i ocekivati od takvih "filozofa" nego da udaraju u olno i sveto. Ja jesam sahranio svoje najblize u tom ratu, ali nisam potencirao niti se hvalio sa tim.

Ti Ozimene imas ocito neki teski problem mrznje ka meni, i to se jasno vidi.
Kada je Buudala iskazao svoje ucesce, ti nisi nista rekao, zato ne pravdaj se "ratnim pricama".

I opet ti govorim da ja ne lazem. Nemam potrebu za tim, ja sam za razliku od tebe normalan.
Da mozda nisi ljubomoran na mene?

Akjde odperjaj na tu svoju filozofiju tamo, i poklopi se ushima.....bas si ispao jako patetican.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back