Kafana "NIRVANA"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobar dan, Renzderi i prijatelji.
Bio odsutan za vikend, obisao malo prestonicu i sajam...

Nemcoi ce uci u rendzere kad na onoj stvari nokat izrase.
Drugo, to sto namecete sukobe izmedju samih rendzera je toliko smesno i pateticno da sam samo podrignuo na to.

Moj drug Demi ako zeli, moze da vodi rendzere, ako mi neko pre toga objasni kako se to radi, jer ja ne vodim nikoga.

Mozda bi vas Ozimen objasnio, jer ves dvojicu preostalih reposa (nemi i parki) voda na onoj uzici kojom odredjuje duzinu iste.

Nas rendzera svakim danom sve vise, vas sve manje.
Sabiramo banove rendzera (sem mene, niko i nije banovan) a saberite vi reptili svoje.

Hahahahahah....pogledajte tabelu.

Ako je Demi klon, ja sam Mr Spock.
Tako da i Buudala (koji opet besramno iznosi lazi) moze biti Ozijev klon.

Sve je moguce kod ovih shapeshiftera....

Al ti je argument , to shto vas je sve vishe bi trebalo neshto da znachi?
Razkloniro si se u sto primeraka a to se klinicki naziva shisofrenija . Bolest koja se ne lechi vec medikamentima drzi pod kontrolom a u tvom slucaju tek je dijagnostifikovana.Poseti lekara hitno.
Ovo nije vredjanje vec drugarska zabrinutost. Ove internet zafrkancije pochele su da te ozbiljno uzdrmavaju.Preozbiljno sve ovo shvatash.
Argument a la " moja pisha je veca" bash i nema mnogo veze sa kvalitetom vashih plitkih postova a broj poena ne oslikava ama bash nista,sem opsesivno kompulsivnu potrebu da prdnete na svakoj temi gde samo demonstrirate fascinantnu kolichinu neznanja i nemanja elementarne sposobnosti da razumete prochitano.
Tako da; buudala ne iznosi lazi a ovu uvredu moderacia bi trebalo da obrishe i sankcionishe.
Da nebi bilo nesporazuma podvlachim da nigde i nikad nisam slagao , kako u zivotu tako i na forumu .
Prebroj svoje klonove na spisku tih tvojih rendzera pa se zapitaj koga si to pridobio za te svoje stavove.

Poslednja izmena:
Pa sad,braćo kafanci,ako neko nešto ovdje ozbiljno shvata,to je mlađa raja...
Ja sigurno ne,ali kad počnem(ne, AKO počnem) da brojim IP adrese,i ko je čiji klon...
E,tad ću znati(opet, AKO to bude) da je vrijeme da zapalim komp...
Ionako je firmin,to zlo kod mene neće u kuću.
:mrgreen:
Inače ne volim podjele, ali ljudi to žele.
Pa imamo Boske i Šumke(Šumadinac),Repos i Rendžer,Zvezdaš i Partizanovac...
Da ne spominjem još gore podjele:bogat i siromah,crnac i bijelac,muško i žensko...
Da citiram jednog pjesnika:
Sloven sam,belac,slobodni strelac,za svaki slučaj,još uvek samo svoj...
:cool:

OK, i sam sam ovde vise puta napomenuo da je sve zahebancija i da ako hoce da se raspravljaju da to mozemo da uradimo na temama, jer tamo zaista ima razloga, ali ne i ovde!

@buudala:
Ako neko vredja ovde to si ti, i samo se pitam sta bi se desilo sa tobom da ti pukne konekcija, posto RL izgleda i nemas.

Kraj

A moj RL je bogat i srecan,zadovoljan sam njime. Imam porodicu i prijatelje, radim tri posla i svram u kafani , puno sam se nagledao takvih ko shto ste vi , koji bi da zapovedaju pa makar i zamishljenim odredom rendzera.

Patetichni ste svi skupa a smeta vam shto necemo da preuzmemo ulogu majmuna u vashem majmunarijumu .
Buduci da sam siguran da si Sal poruchijem ti da se posle chitanja knjige sa linka koji sam ti poslao obratish lekaru i zatrazish strucnu pomoc.Mozesh i kod sveshtenika , za svaki sluchaj.

A moj RL je bogat i srecan,zadovoljan sam njime. Imam porodicu i prijatelje, radim tri posla i svram u kafani , puno sam se nagledao takvih ko shto ste vi , koji bi da zapovedaju pa makar i zamishljenim odredom rendzera.

Ako ti je RL stvarno tako pretrpan, zasto ti treba sve ovo?! Zasto se raspravljas sa mnom ovde?! Zasto vredjas mene koji sam klinac?! Zasto mesas moju rodbinu kada ti kazem da je to jako bolno, a kao sto kazes imas svoju zbog koje si srecan?! Zasto?!

Kao što napisah, ne bih ja o tome ko je ko...
Na moj život ne utiče vrijeme(meteorološko), pobjeda ili poraz mog omiljenog tima,
nedostatak noćne gimnastike, ili razmjena uvreda potpunih stranaca.
Zato ću vam poslati slikicu za meditaciju.
Ako imate više od 30,a virtuelno se prepirete sa čovjekom od 17(iako broj godina
NIJE mjerilo nečije zrelosti i znanja), pogledajte sljedeću sliku:

Prilozi

• GodsSmile.jpg
    GodsSmile.jpg
    16,5 KB · Pregleda: 3
Cao,
ja sam ovde nova, ali kao i na skoro svim forumima na koje sam svracala nalazim istu situaciju. Jedni druge hvatate za gusu. Ne razumem potrebu ljudi da nekoga po svaku cenu u nesto ubede. Pa ako mene neko psuje i pljuje da sam ovakva ili onakva zato sto imam razlicito misljenje necu prihvatiti njegovo misljenje pa makar mi i dokazao da je tacno. Na zalost u ovakvim slucajevima dokazi uglavnom izostaju, a akcenat stoji na svadji. :dash:

Pozdrav Tanjici77...
:cool:
Ljudska potreba za dominacijom je korijen svega.
Svađa ovdje postoji ne zbog sebe same,ali tako je i u stvarnom životu.
Nažalost,donekle je razumljivo na Filozofiji,ili na Politici ili na Religiji.
Ovo je ipak zabava,bar bi trebala biti.
:mrgreen:
Ako duže ostaneš ovdje,naći ćeš i normalne ljude da sa njim razmijeniš koju riječ.
Još jednom,pozdrav od prolaznika na ovom i drugim forumima.
:ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back