Kafana "NIRVANA"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako je lako biti snishodljiv prema drugima iz sigurnosti svoga doma.
Necu da gubim vreme i zivce ovde na virtuelne likove sa psihickim problemima. Ja ne znam ko si ti, ali ni ti ne znas ko sam ja. Svadjaj se malo uzivo sa nekim, ako imas herca - a ja bih savetovala da to bude psihijatar.

A ja bih tebi savetovao da prouchish bon ton.
Bezobrazluk je takvo obracanje nepoznatim imaginarnim likovima.;)
Sa svojim psihijatrom se nikad josh nisam posvadjao, dobar je chovek.
Ipak , hvala shto brinesh.:bye:
Uchesnik sam tih ratova i to ne iz sigurnosti svoga doma ,zato ovo i govorim
.

Poslednja izmena:
Prijavio sam Buudalu moderatorima zato sto me optuzuje da je Demi moj klon, vodjen njegovom manijom prijavljivanja i glumljenja moderatora ovde.

Njegova izvinjenja ne znace nista, kao ni lazi koje iznosi da nikad nikog nije uvredio.

Mene je vredjao neposredno i direktno. Spomenuo mi je cak i razlofe mog razvoda??? Upleo mi je familiju u to?

A sve zene (rendzerke) nazvao bestidno "Pichokarama"

I onda trci tu pred rudu i drzi moralne katedre o vredjanju, kompulsivno-opsesivnim manijama, i kako on ima srecnu porodicu.

Svrstava se da nije repos, a izdasno brani njihove stavove, vredjanja i lazi. Samo neka je po rendzerima,
Njegovo tirada vredjanja mene je uprvo rezultat toga, sto sam imao konflikte sa nekim drugim, ali on je morao da iznese na najvulgarniji nacin svoju mrznju ka meni. Zasto, ne znam niti me interesuje.

I jos da napomenem da ovo nije vredjanje, niti trac, nego jedan prijateljski gest, savet itd.... (citiram spomenutog)

Jedini koji ovde konstantno vulgarno vredja si ti.
Ako ti se ne svidja "go*vno", kako me tvoj pitomac nazva, zashto me onda ne ispushtash iz usta.

Ti,i jedino ti, si taj koji je nazvao rendzerke pichokarama u tom tvom sleng smislu .

U mom postu se prosvetiteljski izraz upotrebljava u njegovom stvarnom znachenju a ako ga ne znash uzmi rechnik.

Odnosi se na hrvatsko italijanski izraz za bogomoljke shto je bila aluzija na znash ti koga i parodija na njenu potrebu da se ovde ruga verovanju u nevidljive a u isto vreme priredjuje i obavlja rituale kojima bi trebalo da pridobije zashtitu od nechega u shta ne veruje uz posredovanje ovlashtenog lica u chije verovanje takodje ne veruje .
Odnosi se takodje , na tvoju bolesnu potrebu da komandujesh ljudima kako ce i shta da misle.
Igrash ovde igre klonova i glupirash se poput nekog tinejdzera .
I moje pominjanje tvoje porodice nikako nije uvredljivo,jer je bilo u formi odgovora na tvoje bezobrazne ponude da se zabavim tvojim polnim ORGANOM na shta sam ja rekao da gospodja Sal ochigledno nije bila fascinirana istim. Uvredljivo je onoliko koliko istina da nisi bio u stanju da je sachuvash vredja.

Sal jeste izuzetno tolerantan i neoboriv , delom zbog toga sto je na vodecoj poziciji ovih sto se izjasnjavaju ko Rendzeri, delom sto se ne libi da "uredno prijavljuje svaku opasku i insinuaciju" koja mu ne ide u prilog,( sto je gledano sa ljudske aka rendzerske strane jako lepo), a gledano iz zenske perspektive ima i sjajan avatar, plus sto je vrlo moguce da je Sal tip koji napada Reptile po principu "ko je supalj taj i zveci", drugim recima, Sal je frajer. A da vidimo sad ostale ;

Tesko da ce bilo ko da ubedi nemcoia i co. da verbalno ne napadaju maloletne forumase zeljne adolescentskog prosipanja pameti, jer svi ko da su sa kursa Hanibala Lektora izasli, nista im nije sveto, a sa Hanibalem Lektorom se nije zezati.

Dakle Demistere, ti se drzi svoje generacije, i svog broja. Ili moze i ovako upravnim govorom, citiram:
Demistere idi da popijes mleko; Demistere , vec je devet sati; Demistere , proveri pelenu, Demistere poceli su teletabisi etc.

buudala je kostunjavi cinizam u pokusaju. Ostavljam Parkerissu da odluci da li je pokusaj uspeo.

Tanjica77 je na forumu ostavila deset dva'es postova al vec mi se popela na pizdin zivac

Toliko o mojoj konstruktivnoj ulozi. :mrgreen:

rezime: Nikome se ne je be za vasa prepucavanja. Smorili ste, smanjite proizvodnju. Smorili ste do beskraja.

Perfidno izvrtanje istine.
Pretpostavljam da si bio onda banovan nevin i da je moderator isto slepac, kao ja, cim smo to drugacije shvatili.

I naravno, bez veze je izbrisao te gnusobe da ne bi smrdele po forumu.

Drugo, ja ne vredjam nikoga prvi, i narocito ne spominjem tudje gospodje i decu.
Mislim da je to dno dna, i da si to radio u jako pijanom stanju (opet nije opravdanje, ali eto)

Rendzeri i prijatelji, vrno se Sal sa vikend turneje... :):)

Evo, malo da se gricne nesto.... (za nas nema gladne godine.. :):) )

sitni_kolač_thumb.jpg

Dakle Demistere, ti se drzi svoje generacije, i svog broja. Ili moze i ovako upravnim govorom, citiram:
Demistere idi da popijes mleko; Demistere , vec je devet sati; Demistere , proveri pelenu, Demistere poceli su teletabisi etc.

A ti leci frigidnost na drugaciji nacin... :super:

@Sal
Nema nista lepse od naseg prebranca. Domaca kuhinja je zakon. Sad sam se napucao, nije mi dobro... :D

full_0010prebranac.jpg

Kako je lako biti snishodljiv prema drugima iz sigurnosti svoga doma.
Necu da gubim vreme i zivce ovde na virtuelne likove sa psihickim problemima. Ja ne znam ko si ti, ali ni ti ne znas ko sam ja. Svadjaj se malo uzivo sa nekim, ako imas herca - a ja bih savetovala da to bude psihijatar.

Samo ti je lepo i ljubazno rekao da nisi upucena. Previse si podvodljiva.

Alex, spagete i preliv su bile izvrsne... :):)

I ne znam sta im je sada bitno koliko nas ima...mislim, kako ni sekunda ne moze da prodje, a da ne misle na nas.

Opsednutost, divljenje, strah su emocije koje ne daju ni momenat vremena "pacijentu" da zaboravi na predmet svog poremecaja.

U ovom slucaju, ja vidim da se radi o sve tri emocije zajedno, koje su se manifestovale banalnim, da ne kazem glupim pitanjem koje ukazuje na nedostatak normalnih i svrsishodnih pitanja.

:):):)

pet_reptile_1_.jpg

.....i ja bi malo pasulja, dosta mi je hranjenja ljudskim emocijama. Sipajte mi tanjir, makar od prdeza izgubio moc shapeshiftinga...

reptile_board.jpg

...ne jesti pasulj izdajnice. To je hrana rendzera, nasih smrtnih neprijatelja. Seti se sta sve rade od nas, prave cizme i kaiseve. .Prijavicu te velikom arhitekti reptila za tvoju izdaju....

WALLY_GATOR.jpg

.....ja, veliki arhitekta Wally Gator, vrhovni reptil i komandant reposa, osudjujem izdajnika na smrt prezderavanja pasuljem u sobi 1 puta 1. Da se ugushi u sopstvenim prdezima, a njegovo telo da se odere i cizme naprave. Veliki arhitekta Wally has spoken....

img-thing

...e ebo me pasulj da me ebo...umesto da jurim rendzere, isti ce da me nose na nogama i znoje po meni. a leti cu da stojim u tamnom plakaru, jer zimi je zima a uLeti ti vruce.....

Photo story by @Sal 2009

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back