vecic
Starosedelac
- Poruka
- 152.877
Šta si stisnula, nije hladno.
Nije hladno kad tebe ima ko da greje...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta si stisnula, nije hladno.

daj preporuku za neki film...neki triler, nesto napeto...
- - - - - - - - - -
juce sam gledao 2fast2furious tokio drift...moze i u tom zanru.

daj preporuku za neki film...neki triler, nesto napeto...
- - - - - - - - - -
juce sam gledao 2fast2furious tokio drift...moze i u tom zanru.

will smith...jesam. dobar. moze i naucna fantastika.
a ovaj je sa trkackim automobilima...ima 6 nastavaka, vrlo popularan u svetu.

ustvari znas sta, gledacu 4ti nastavak kad ga vec spominjem. eto reseno.

pffff 6 sati. to cu sutra vece da gledam onda ili u nedelju. ujutro ustajem imam trening nema sanse da ostajem toliko budan.

ovo me podseća na onaj voz iz priče Agate Kristi, Ubistvo u Orijent Ekspresu
auuuu...idem ja u svoj kupe
 Gospođice Art, šta kaže kondukter, koliko još do Sibira? Vidim da vam strani jezici idu dobro
 Gospođice Art, šta kaže kondukter, koliko još do Sibira? Vidim da vam strani jezici idu dobro  

Evo, sam naziv Impact bez dodataka, samo tako, a glumci su Benjamin Sadler, Florentine Lahme, Owen Best, Natasha Calis....radnja se događa u Evropi, Mesec se jako približava Zemlji i izaziva jako elektromagnetno polje, svi lete, šalju jednog čoveka na Mesec da ga eksplodira i kraj. Dosta napeto.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tessi ni slučajno da ukrade neku ideju od ovog filma inače svi ne bismo se snašli.
Nemoj da se gurate i da hrčete....

Predlažem film UDAR u dva dela, tj, šestočasovni film.
Prevod je IMPACT.

cao Tesa
- - - - - - - - - -
Veca nosi metlu, kazance i hokus pokus napitke, planira da baca vradzbine

Vertigone vidim ja tebe, jel' ti to hoćeš da puštaš crno-bele filmove koleginici Art što je ovde sa nama na put krenula?
...
Ti si krenuo na pripreme za Sibir, a ona traži nekog snažnog da cepa drva, mislim da ti ispunjavaš sve kriterijume
Naravno pored našeg Pekija i Leona koji će da nasrne na nju ne kao medved nego kao lav naravno
Nadam se da Impcta to jest sudara vozova neće biti ipak
Evo Jorgić za vas lično od gospodina Predsednika, najlepši coupe

Vertigone vidim ja tebe, jel' ti to hoćeš da puštaš crno-bele filmove koleginici Art što je ovde sa nama na put krenula?
...
Ti si krenuo na pripreme za Sibir, a ona traži nekog snažnog da cepa drva, mislim da ti ispunjavaš sve kriterijume
Naravno pored našeg Pekija i Leona koji će da nasrne na nju ne kao medved nego kao lav naravno

pa jel mi idemo na kampovanje ili u hotel, sta ce nam drva? valjda ima all inclusive usluga...kakav je to odmor kad mora drva da cepamo

ti baš ne gubiš vreme, našla si mi drvoseču
a i volim crno bele filmove