Kafana na splavu, 3. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
will smith...jesam. dobar. moze i naucna fantastika.

a ovaj je sa trkackim automobilima...ima 6 nastavaka, vrlo popularan u svetu.
UdQSg8e.png

ustvari znas sta, gledacu 4ti nastavak kad ga vec spominjem. eto reseno.

ha ha ha...neka ti bude, ako ti zatrebam znaš gde me nađeš. :D

- - - - - - - - - -

pffff 6 sati. to cu sutra vece da gledam onda ili u nedelju. ujutro ustajem imam trening nema sanse da ostajem toliko budan.

Ne, film je u dva dela, po 3 sata. jedan dan gledaš prvi a neki dan drugi deo. ;)

Evo, sam naziv Impact bez dodataka, samo tako, a glumci su Benjamin Sadler, Florentine Lahme, Owen Best, Natasha Calis....radnja se događa u Evropi, Mesec se jako približava Zemlji i izaziva jako elektromagnetno polje, svi lete, šalju jednog čoveka na Mesec da ga eksplodira i kraj. Dosta napeto.:D

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tessi ni slučajno da ukrade neku ideju od ovog filma inače svi ne bismo se snašli. :zcepanje:

Poslednja izmena:
Evo, sam naziv Impact bez dodataka, samo tako, a glumci su Benjamin Sadler, Florentine Lahme, Owen Best, Natasha Calis....radnja se događa u Evropi, Mesec se jako približava Zemlji i izaziva jako elektromagnetno polje, svi lete, šalju jednog čoveka na Mesec da ga eksplodira i kraj. Dosta napeto.:D

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tessi ni slučajno da ukrade neku ideju od ovog filma inače svi ne bismo se snašli. :zcepanje:

dobro bukmarkovao sam post, pa cu sutra da potrazim...hvala za trud.

cao Tesa :cmok:

- - - - - - - - - -

Veca nosi metlu, kazance i hokus pokus napitke, planira da baca vradzbine :lol:

Vertigone vidim ja tebe, jel' ti to hoćeš da puštaš crno-bele filmove koleginici Art što je ovde sa nama na put krenula? :flert:
...
Ti si krenuo na pripreme za Sibir, a ona traži nekog snažnog da cepa drva, mislim da ti ispunjavaš sve kriterijume :lol:
Naravno pored našeg Pekija i Leona koji će da nasrne na nju ne kao medved nego kao lav naravno :lol:

Vertigone vidim ja tebe, jel' ti to hoćeš da puštaš crno-bele filmove koleginici Art što je ovde sa nama na put krenula? :flert:
...
Ti si krenuo na pripreme za Sibir, a ona traži nekog snažnog da cepa drva, mislim da ti ispunjavaš sve kriterijume :lol:
Naravno pored našeg Pekija i Leona koji će da nasrne na nju ne kao medved nego kao lav naravno :lol:

pa jel mi idemo na kampovanje ili u hotel, sta ce nam drva? valjda ima all inclusive usluga...kakav je to odmor kad mora drva da cepamo

Nadam se da Impcta to jest sudara vozova neće biti ipak :lol:
Evo Jorgić za vas lično od gospodina Predsednika, najlepši coupe :lol:
9614aa5a05ae1845e4cbbd893344e1c5.jpg

O hvala, hvala, meni i Truperu će biti veliko zadovoljstvo od ovog predivnog poklona lično od Predsednika! :zag:

...

Peki je obavestio nas da neće ići sa nama u Sibir nego sa svojom porodicom u toplije krajeve tako da izbor pada na Leona.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back