vecic
Starosedelac
- Poruka
- 152.877
Šta si stisnula, nije hladno.![]()
Nije hladno kad tebe ima ko da greje...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta si stisnula, nije hladno.![]()

daj preporuku za neki film...neki triler, nesto napeto...
- - - - - - - - - -
juce sam gledao 2fast2furious tokio drift...moze i u tom zanru.

daj preporuku za neki film...neki triler, nesto napeto...
- - - - - - - - - -
juce sam gledao 2fast2furious tokio drift...moze i u tom zanru.

will smith...jesam. dobar. moze i naucna fantastika.
a ovaj je sa trkackim automobilima...ima 6 nastavaka, vrlo popularan u svetu.
![]()

ustvari znas sta, gledacu 4ti nastavak kad ga vec spominjem. eto reseno.
pffff 6 sati. to cu sutra vece da gledam onda ili u nedelju. ujutro ustajem imam trening nema sanse da ostajem toliko budan.

ovo me podseća na onaj voz iz priče Agate Kristi, Ubistvo u Orijent Ekspresu![]()
auuuu...idem ja u svoj kupe![]()
Gospođice Art, šta kaže kondukter, koliko još do Sibira? Vidim da vam strani jezici idu dobro
Evo, sam naziv Impact bez dodataka, samo tako, a glumci su Benjamin Sadler, Florentine Lahme, Owen Best, Natasha Calis....radnja se događa u Evropi, Mesec se jako približava Zemlji i izaziva jako elektromagnetno polje, svi lete, šalju jednog čoveka na Mesec da ga eksplodira i kraj. Dosta napeto.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tessi ni slučajno da ukrade neku ideju od ovog filma inače svi ne bismo se snašli.![]()
Nemoj da se gurate i da hrčete....
![]()

Predlažem film UDAR u dva dela, tj, šestočasovni film.
Prevod je IMPACT.
cao Tesa
- - - - - - - - - -
Veca nosi metlu, kazance i hokus pokus napitke, planira da baca vradzbine![]()

Vertigone vidim ja tebe, jel' ti to hoćeš da puštaš crno-bele filmove koleginici Art što je ovde sa nama na put krenula?
...
Ti si krenuo na pripreme za Sibir, a ona traži nekog snažnog da cepa drva, mislim da ti ispunjavaš sve kriterijume![]()
Naravno pored našeg Pekija i Leona koji će da nasrne na nju ne kao medved nego kao lav naravno![]()
Nadam se da Impcta to jest sudara vozova neće biti ipak![]()
Evo Jorgić za vas lično od gospodina Predsednika, najlepši coupe![]()
![]()

Vertigone vidim ja tebe, jel' ti to hoćeš da puštaš crno-bele filmove koleginici Art što je ovde sa nama na put krenula?
...
Ti si krenuo na pripreme za Sibir, a ona traži nekog snažnog da cepa drva, mislim da ti ispunjavaš sve kriterijume![]()
Naravno pored našeg Pekija i Leona koji će da nasrne na nju ne kao medved nego kao lav naravno![]()

pa jel mi idemo na kampovanje ili u hotel, sta ce nam drva? valjda ima all inclusive usluga...kakav je to odmor kad mora drva da cepamo

ti baš ne gubiš vreme, našla si mi drvoseču
a i volim crno bele filmove![]()