Kafana na splavu, 3. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
vidiš ti Jorgić ovaj bre kao naš Snow, neki visok, stepenice polomio da dođe do tebe :zcepanje:
..
kaže obožava cveće i šetnje u prirodi :lol:
..
mnogo sam mu pričala o tebi i zaželeo je da te upozna :lol:

ijuuuuuu :ogledalo: kako ti kažeš, ne znam šta ste to pričali.

mož' biti da je on i mož' da neko njemu sličan.
attachment.php

:cmok: mali zezatore :)
Neka lomi, treba i ja da radim :lol:

Mislio sam da letis samo na svom ljubavnom oblaku, nisam znao da imas i krila.

ovde letim na oblaku
3475455770.gif
ali sada ne stižem da se prebacim na romantično prevozno sredstvo :p

:zag: Gogili a šta je sa muzikom...i kakvo je stanje na Religiji..jesu li svi preživeli..:lol:

Na religiji?
Normalno ......

Nisi videla pesmičicu koju sam juče postavila za tebe i ako nisi bila tu :zag:

Jorgić vreme je da proglasimo najlepši Eksponat :super:

Dok ja sabiram glasove, gosti i umetnica nek se posluže šampanjcem :aha2:

39c8fbc43313ab3c75e80673fc5c5bd2.jpg

evo služimo se svi, svi smo nestrpljivi da čujemo rezultat.
attachment.php

- - - - - - - - - -

Valjda necu zaboraviti do sutra :rumenko:

Zelim vam laku noc i lepe snove drage dame :cmok:
Odoh u krevet da sanjam lance :rumenko:

eto ti ga, čim treba da proglasi najvećeg kupca pa da slavimo, ti ode u krevet.
attachment.php

ostaniiii malooooo.....
attachment.php

mislim da mi je lanče nestaloooooooo! de jeeeee?

REZULTATI GLASANJA I LICITACIJE SU SLEDEĆI!!

Najviše interesovanja i bodova je pobrao Eksponat br. 6 koji je osvojio PERA sa svojom ponudom od 2.500din, Galebovi u letu, zamka za snove, celokupni aranžman i utisak slobode, mistike i kreativnosti :heart:
:vatromet: :vatromet: :vatromet:

Eksponati br. 5 Zvonce osvojila je Poetessa sa licitacijom od 1000dinara :lol:

Eksponat br. 4 je takođe zvonce je pripalo Snowtruperu kojem se jako svidelo i zbog kog će da prevaziđe strah od visine :lol:

A Eksponat br. 1 Vaza iz koje bi Sulja pio, ide u njegove ruke :heart: :lol:

Za Eksponat br. 2 Morski aranžman maksimalni broj bodova, dao je Karpoš, ali zainteresovanost je pokazao i Vertigon, pa nek Jorgić odluči :lol:

Eksponat br. 3 zapao je za oko svojom lepotom našoj Tvajli i mislim da zasluženo njoj i pripada :heart:

Hvala svima na učestvovanju, hvala našoj umetnici, koja nam je ulepšala ovaj dan :heart:
Ispred kafane Splav, predajem joj nagradu Zlatno pero, kako bi joj se ruke i ubuduće pozlatile :heart:

8e4f9beb03a27d09396a0129e499344b.jpg

Poslednja izmena:
REZULTATI GLASANJA I LICITACIJE SU SLEDEĆI!!

Najviše interesovanja i bodova je pobrao Eksponat br. 6 koji je osvojio PERA sa svojom ponudom od 2.500din, Galebovi u letu, zamka za snove, celokupni aranžman i utisak slobode, mistike i kreativnosti :heart:
:vatromet: :vatromet: :vatromet:

Eksponati br. 5 Zvonce osvojila je Poetessa sa licitacijom od 1000dinara :lol:

Eksponat br. 4 je takođe zvonce je pripalo Snowtruperu kojem se jako svidelo i zbog kog će da prevaziđe strah od visine :lol:

A Eksponat br. 1 Vaza iz koje bi Sulja pio, ide u njegove ruke :heart: :lol:

Za Eksponat br. 2 Morski aranžman maksimalni broj bodova, dao je Karpoš, ali zainteresovanost je pokazao i Vertigon, pa nek Jorgić odluči :lol:

Eksponat br. 3 zapao je za oko svojom lepotom našoj Tvajli i mislim da zasluženo njoj i pripada :heart:

Hvala svima na učestvovanju, hvala našoj umetnici, koja nam je ulepšala ovaj dan :heart:
Ispred kafane Splav, predajem joj nagradu Zlatno pero, kako bi joj se ruke i ubuduće pozlatile :heart:

8e4f9beb03a27d09396a0129e499344b.jpg

:klap: :klap: :klap: Sjajno izvedeno. :D :heart: Zahvaljujem se Tessi na rezultatu i na Zlatno pero; i hvala svima na učešće u ovoj licitaciji i glasanju. Hvala, hvala svima što smo ulepšali ovaj dan.

Zlatno pero je predivno, ne samo da će mi pozlatiti ruke nego i da ulepšam svima još mnogo dane i dane.
attachment.php

Sad znam s kim sam na romantičnu večeru.
attachment.php
attachment.php

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back