Kafana na splavu, 3. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ebes bilijar ja sam uvek za sobu :lol:

0821851659d0ebde66b0578c1046b5a1.jpg

:uja:
ooooo vi ste za komfor gospodine :lol:

Dobro došli kod nas, slobodno se raskomotite, ali kod nas su trenutno radovi, objasniće vam Vecic :lol:

- - - - - - - - - -

Nemoj nikako Ruse, popiće nam celu kafanu, biće ona narodna, pojeo ćar vajdu,...Japanci su vredni i radni a mogu i kinezi oni su jeftini..:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Prvo da se iskopa bazen

Vecic ako možeš za iste pare, to jest za hranu i piće da unajmiš Kineze, ti onda tako postupi :lol:

mislim oma smo ustanovili da sam za komfort, dolazim kad se zavrse radovo pa nek mi onda usmeno na stiklama i autoritativno objasni :lol:

Onda će biti cena koju nećeš moći da platiš :mrgreen:

- - - - - - - - - -

a i sitan sam mozda bi mogo da se stisnem medju njih dve :lol:

Nemam ništa protiv ako se njih dve slažu ali nisi ni video njihovu sobu :think: a rekao si da si za komfor..

jeste Vecic, pametno, pametno ti govoriš :aha2:
1. tu rampu obavezno staviti
2. naši muški nek kuvaju i donose piće
3. ako uleti neki padobranac (gost) u kafanu, obavezno ga uposliti da kopa :mrgreen:
4. pošto smo pobratimi sa kopačima iz Sibira..molim te Vecic, telefoniraj, da vidimo kad nam stižu braća Rusi :lol:
5. ako ne dobiješ braću Ruse...nek Bobuljka koja je prevodilac zove naše prijatelje Japance
6. dres kod obavezno kombinezoni jednodelni...samo doktor sme u mantilu da šeta :lol:
7. nemoj da je neko cmakao i grlio pred radnicima, oni su ljudi došli da rade a ne da ovde budu izazvani! :rtfm:

:rotf: :rotf:

Ma Kinezi ispod cene , još će nam i ostati para :mrgreen: oni kopaju u tri smene

volim Vecic tvoj prakični duh :lol:

- - - - - - - - - -

a i sitan sam mozda bi mogo da se stisnem medju njih dve :lol:

:lol: ponesi nešto za oči...ja crkoh noćas :lol:
..
stisnućemo te veruj mi, a Bobuljkica ti može dati nešto i za smirenje da lakše zaspiš, ipak je ona medicinska sestra :mrgreen:

znam zvuči onako :lol:
..
ali vi jedini imate privilegiju, a i onaj kombinezon se teško skida :lol:

- - - - - - - - - -

drzim vas za rec :lol:

ček da dođe sestrica uveče...da ti kažem samo, ona daje i one adrenalinske injekcije, ali ovako je fina, ne znam kako će reagovati kad čuje da smo dobile još jednog cimera :lol:
..
tako sam nadrljala :lol:

- - - - - - - - - -

Evo i slikovito šta te čeka...naravno sa tihom indijskom muzikom i svetlećim lampionima

x8c291aa734198694357dbb14ca93a74d.jpg.pagespeed.ic.XebFC-CY3Q.jpg

:zeek:

celu noć oka nisam sklopila :fdlan:
..
ja ne znam kako ću zaspati u ovoj sobi :sad2:

..

- - - - - - - - - -

ček da dođe sestrica uveče...da ti kažem samo, ona daje i one adrenalinske injekcije, ali ovako je fina, ne znam kako će reagovati kad čuje da smo dobile još jednog cimera :lol:
..

..

Bar ćeš imati zanimaciju :rotf: naravno ako spava između vas dve :rotf:

Pazi se doktore ovi Kinezi vole da gvire ispod mantila a Tesa još naredila da se podovi cakle :rotf:

Ma nemam nista ispod , samo stetoskop , mantil i skinem ponekad , ali bez stetoskopa taman posla,nazalost imam sto se kaze tu psiholosko/profesionalnu deformaciju da bez njega cak ne idem ni u krevet. Takav mi pos'o sta cu :sad2:

img-thing
.

Ovo kad mi je mantil na pranju

..

- - - - - - - - - -
..

- - - - - - - - - -

..

ona meni i ja njoj inekcije a i ti ces imati pune ruke posla :lol:

ma za jendu noc je i ovo dovoljno sve dok sam ja na krevetu

Ma nemam nista ispod , samo stetoskop , mantil i skinem ponekad , ali bez stetoskopa taman posla,nazalost imam sto se kaze tu psiholosko/profesionalnu deformaciju da bez njega cak ne idem ni u krevet. Takav mi pos'o sta cu :sad2:

img-thing
.

Ovo kad mi je mantil na pranju

doktore ovo će biti jako nezgodno, mislim ako ovako prošetate gradilištem, kad vam je mantil na pranju :lol:

Bolje da uzmemo ipak Ruse...ako uzmemo Kineze ili Japance...ja se bogme bojim za vas..ipak su oni istorijski seksualno oslobođeniji :lol:
..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back