Kafana na splavu, 3. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jaoooooooo, stigao doktor Blanked :klap:
Ne mogu da verujem :lol:
:hej: Vecic, vidi ko je stigao! :lol:

z:hm:

Znaci samo me se Vecic uzelela ovde ... Sram te bilo Tesso , nisam se tome nadao z:hm:

Jeste da sam umoran , ali posto me samo vecic ovde verno iscekivala , samo zbog nje cu se zrtvovati i izacicu iz kade ovako go da joj licno urucim poklon , pa ako dobijem upalu pluca nije steta :sad2:

Izvoli vecicu . :flert:

hot-sale-red-led-rose-romantic-flower-candle.jpg

Što prozivaš mene, vidiš da nije odredio kome daje sveću...ja ne ulazim :ljutka:

Ajde Vecic, popusti malo, vidiš da je došao sa simpozijuma, napunio kadu samo za vas, pobacao latice, baš se potrudio :zag: :lol:

- - - - - - - - - -

Ne odustajem i di cu da delim svecu sa drugima..nema sanse..Hocu svojuuuu:zcepanje:

:zcepanje: jaooooooo, umreću :lol:
..
ljudi moji, gde su ovi muškarci :hej: :lol:

Znaci samo me se Vecic uzelela ovde ... Sram te bilo Tesso , nisam se tome nadao z:hm:

Jeste da sam umoran , ali posto me samo vecic ovde verno iscekivala , samo zbog nje cu se zrtvovati i izacicu iz kade ovako go da joj licno urucim poklon , pa ako dobijem upalu pluca nije steta :sad2:

Doktore svi smo te se uželeli, ali Vecic najviše, trebao joj je pregled pluća a tebe nije bilo :lol:

:zskace: znala sam znala da će da dođe.:obozavam: i da će da mi napravi iznenađenje..

:cmok2: nije mogao da odoli mojoj spavaćici...voli da se igra sa mojim mašnicama

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back