Kafana na splavu, 2. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
shutterstock_91907624.jpg

voćni koktel

- - - - - - - - - -

Mrkva_2.jpg

Dozvoljavam ti..Reci sta imas...

VS prva osoba koju nominujem je ona "pametna" sarleta Vecic! :cool:
U zadnje vreme me jako iritira sa svojim ponašanjem i nabacivanjem doktoru. :roll:
Mislim, stvarno je smešna, pored mojih aduta ona nema šanse! :lol:
34829_image-02122244ch241_af.jpg

Svaki iole pravi muškarac ne može da me gleda u oči duže od 1 sekunde! :mrgreen:
Mislim to je toliko evidentna stvar, ljudi me ne gledaju u oči nego zna se gde :lol:
..
Druga osoba koju nominijem bi bila ona Gogili, ali znam da ne može na žalost! :mrgreen:
Nek' onda bude onaj nelojalni maser Hero, koji želi da masira Gogili, pored mene ovakve! :cool:
...
Hvala puno VS

Poziva se doktor BLANKED na nominaciju u Ispovedaonicu

Dobro vece , pa bicu kratak , prvi ukucanin kojeg nominujem jeste igomar , danas mi se nije obracao sa "vi" no sa "ti" , iako mu je lepo receno da bidne ljubazan sa nama gostima . Tako da nazalost ne mogu da trpim takvu neprofesionalnost u kuci :kez:

A drugi ukucanin je Hero , razlog je prost, musko je , a ja konkurenciju ne trpim vec tezim ka tome da kao jedina sertifikovana osoba lecim sam ove ukucanke ovde , posto mi se srce slama kada vidim kako ih nestrucno diraju , pipkaju , stipkaju , hvataju, maze po ... khm .. dosta od mene . :sad2:

Dozvoli da ti se obratim i nominujem.

Iako silikonka starleta misli da ću nju ipak neću. Treba nam neko u kući ko zna da šije pa nam dobro dođe da zakrpi nešto

Zato prva osoba koju nominujem je Gogili, samo zato što po ceo dan spava, Pojavi se tek popodne ili uveče i sve slabije pušta muziku.

Muška osoba koju nominujem je Igomar. zadnjih dana baš se okomio na mene i samo hoće da se svađa. Bilo bi lepo da njih dvoje lete u oblacima

Obrta veceras...koliko hoces

Pozivam igomara u Ispovedaonicu na nominaciju

- - - - - - - - - -

Dobro vece , pa bicu kratak , prvi ukucanin kojeg nominujem jeste igomar , danas mi se nije obracao sa "vi" no sa "ti" , iako mu je lepo receno da bidne ljubazan sa nama gostima . Tako da nazalost ne mogu da trpim takvu neprofesionalnost u kuci :kez:

A drugi ukucanin je Hero , razlog je prost, musko je , a ja konkurenciju ne trpim vec tezim ka tome da kao jedina sertifikovana osoba lecim sam ove ukucanke ovde , posto mi se srce slama kada vidim kako ih nestrucno diraju , pipkaju , stipkaju , hvataju, maze po ... khm .. dosta od mene . :sad2:

:rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back