Kafana na splavu, 2. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A gde su mi bile gace?

Kod mene na popravci..Vecic mi je rekla da su pukle i da je moj zadatak da ih ušijem :lol:
Ja sam vredno radila, ali se nekako desilo da sam ih precvikala..
Pa ko možeš opet da dođeš kod tuš kabine, da ti uzmem meru :whistling: :lol:

- - - - - - - - - -

Zbog vanredne situacije Igomar je morao hitno da ode tako da ili će nominovati sutra ujutru ili da ja nominujem i za njega, odgovorno tvrdim da se neće ljutiti :lol:

Joj, kako se ovi dvoje domunđavaju! :besna: :lol:

Kod mene na popravci..Vecic mi je rekla da su pukle i da je moj zadatak da ih ušijem :lol:
Ja sam vredno radila, ali se nekako desilo da sam ih precvikala..
Pa ko možeš opet da dođeš kod tuš kabine, da ti uzmem meru :whistling: :lol:

:rotf:

Znaci uzete su pogresne dimenzije, hoce to nekad, posto variraju na promenu vremena :rotf: , pa dobro ipak su gace u pitanju , moramo opet , sta da radim :sad2:

Ne..ti ces za sebe da nominujes i to sada odmah...pozivam te u Ispovedaonicu

Hmmm, kako sam prošli put nominovala tesu sada moram vecic :aha:
Iskreno mnogo ispoljava ljubomoru prema Igomaru i meni pa je red da nestane :lol: ( ja se pravim kao nisam ljubomorna na nju)
Drugi ukućanin na žalost je Blankić i to iz razloga što želi da odstrani mog ličnog masera Hero sex-a (što bre ima nadimak :p )

Eto .... kratko i jasno :D

:rotf:

Znaci uzete su pogresne dimenzije, hoce to nekad, posto variraju na promenu vremena :rotf: , pa dobro ipak su gace u pitanju , moramo opet , sta da radim :sad2:

Doktore ja sam se već skinula, sad još samo ti da se skineš da mogu da ti uzmem...meru! :rumenko: :ceka:

231870835.jpg

maja-nik-1.jpg
Javljam se VS...ako sa dobro shvatila mogu troje ukućana da nominijem :super:

Kao prvo si su kukali i žalili se na moju kuhinju što me je posebno pogodilo.
Prva nominacija Gogili jer je bila ubeđena da hoću je izmorim glađu a i sa muzikom zabušava.
Druga nominacija onaj sporohodni kelner koji se najviše žalio a trenutno je i zbrisao ...tako da nemam reči....mislim da se zove Igomar.
Treća nominacija maserka Rosel koja se uopšte ne pojavljuje i ne izvšava zadatak koji joj je poveren.

Hmmm, kako sam prošli put nominovala tesu sada moram vecic :aha:
Iskreno mnogo ispoljava ljubomoru prema Igomaru i meni pa je red da nestane :lol: ( ja se pravim kao nisam ljubomorna na nju)
Drugi ukućanin na žalost je Blankić i to iz razloga što želi da odstrani mog ličnog masera Hero sex-a (što bre ima nadimak :p )

Eto .... kratko i jasno :D

Ne moze biti jasnije...:zcepanje:

Vece ukucani:bye:
Ja nominujem Igomara jer previse prica...a ja ne volem muske koji previse pricaju a ne rade:mrgreen:
druga osoba je Tesa jer me nerviraju te njene si*e,samo se trci sa njima i cini mi se da je bacila oko na mog hera:tease:
e sad mi je lakse kad sam sve rekla:zper:

maja-nik-1.jpg
Javljam se VS...ako sa dobro shvatila mogu troje ukućana da nominijem :super:

Kao prvo si su kukali i žalili se na moju kuhinju što me je posebno pogodilo.
Prva nominacija Gogili jer je bila ubeđena da hoću je izmorim glađu a i sa muzikom zabušava.
Druga nominacija onaj sporohodni kelner koji se najviše žalio a trenutno je i zbrisao ...tako da nemam reči....mislim da se zove Igomar.
Treća nominacija maserka Rosel koja se uopšte ne pojavljuje i ne izvšava zadatak koji joj je poveren.
sporohodni kelner..aaaaaa:zcepanje:

Vece ukucani:bye:
Ja nominujem Igomara jer previse prica...a ja ne volem muske koji previse pricaju a ne rade:mrgreen:
druga osoba je Tesa jer me nerviraju te njene si*e,samo se trci sa njima i cini mi se da je bacila oko na mog hera:tease:
e sad mi je lakse kad sam sve rekla:zper:
:plez: što tebe nisam nominovala!
..
osećam kako mi se aduti (sesi) smanjuju kako je Hera nema...:sad2:
..zbog njega ću da izgubim u VS :besna:

- - - - - - - - - -

sporohodni kelner..aaaaaa:zcepanje:

oplete ova Bobuljka a ja mislila ti vegeterijanci neki miroljubivi ljudi :lol:

molim vas doktore kad smo već tako nasamo ostali, molim vas pogledajte malo bolje! :lol:
..slobodno izvršite sanitarni pregled..msm..kako se to stručno kaže! :lol:

zeljko-kupa-avu-1365184026-292225.jpg

Da, imamo mi malo "strucniji" termin za to , mada se tesko izgovara necu da te mucim.

Pa mogu da pogledam , nista, nemoj da se ispravljas dok ti ne kazem , prati ti stanje dole , vidi da li curi isopd dok ja proverim gornji deo vodokotlica, kad sam vec tu, mora da je otisla neka gumica :think:

Da, imamo mi malo "strucniji" termin za to , mada se tesko izgovara necu da te mucim.

Pa mogu da pogledam , nista, nemoj da se ispravljas dok ti ne kazem , prati ti stanje dole , vidi da li curi isopd dok ja proverim gornji deo vodokotlica, kad sam vec tu, mora da je otisla neka gumica :think:

:lol: samo da nije otišla gumica, onda nismo bezbedni...mislim od mlaza...vode :lol:

Sagnuću se ja još malo dole, da vi bolje vidite doktore :lol:
foto-111.jpg

- - - - - - - - - -

pozdrav narode :zag:
jel konobara nema vise?:sad2:

pozdrav Stranče..:zag:
konobar je otišao da sredi malo magacin iza :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back