Kafana na splavu, 2. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A supa iz ovakvog tanjira? :zcepanje:

f821186de7a8677f755906c874e68c03.jpg

Lako , pa greota da ljudi jedu sarmu iz ovog :p

Jao jao, koliko volontera
bliss-smiley.gif
, vi znate da se emocije kose sa mojom matematickom logikom ali morao sam jednostavno da pustim koju suzu radosnicu, ne zamerite mi :sad2:

Dan, svima. :)

Lako , pa greota da ljudi jedu sarmu iz ovog :p

Jao jao, koliko volontera
bliss-smiley.gif
, vi znate da se emocije kose sa mojom matematickom logikom ali morao sam jednostavno da pustim koju suzu radosnicu, ne zamerite mi :sad2:

Dan, svima. :)

Doktore dobar dan! :lol:

mi se malo oraspoložili, dobili smo još jednu potencijalnu pacijentkinju, prefinjenog sila i istančanog ukusa, naročito prema crvenim štiklicama! :lol:

Pitala je za vas? :lol:

- - - - - - - - - -

Možda supa bude 4 X lekovitija ako je bude probala iz ovakvog tanjira ... Alan Čumak je lečio pomoću fotografije na daljinu... :lol:
...a ipak je Blankić neki vanzemaljac sa ko zna kakvom bioenergijom! :aha2: :lol:

Meni je već bolje od samog gledanja u prazan tanjir sa njegovom slikom! :aha2: :lol:

...Bože kako njegova pojava bioenergično leči :zaljubljena:

Doktore dobar dan! :lol:

mi se malo oraspoložili, dobili smo još jednu potencijalnu pacijentkinju, prefinjenog sila i istančanog ukusa, naročito prema crvenim štiklicama! :lol:

Pitala je za vas? :lol:
Dan, dan :lol:
Ne znam Tesso , ovde mora da se zna neki red, imamo dva lekara opste prakse , peru i mig-x-a , mora prvo kod njih za uput :rotf:

Poslednja izmena:
Vidim ja da sam pogrešila što sam pričala i da će mi preoteti doktora :rida:

Njegova terapija meni na daljinu ništa ne pomaže, mora da je pored mene, i ne treba mu stetoskop da mi sluša rad srca. Ima uši i ruke za to.
Zato dalje od dokrora:koto:

A inače, kao što sam obećala, evo i donela sam nešto :aha:

Malo sunca, malo cveća, sladoled i lubenice... izvolite se poslužiti :D :flert: :D
Pogledajte prilog 324468Pogledajte prilog 324469Pogledajte prilog 324470Pogledajte prilog 324471
Ako je to da me podmitiš za doktora, jok ja :nono2:, tebe je danas pristao migi da leči. Nema menjanja lekara

- - - - - - - - - -

Pazi malo sa tom puškom... da slučajno rikošet ne pokosi i našeg primarijusa .... :zcepanje:

Odlično baratam sa ovim, samo kad hoću

Vidim ja da sam pogrešila što sam pričala i da će mi preoteti doktora :rida:

Njegova terapija meni na daljinu ništa ne pomaže, mora da je pored mene, i ne treba mu stetoskop da mi sluša rad srca. Ima uši i ruke za to.
Zato dalje od dokrora:koto:

Tako je , ja to sve rucnoo :rotf: Elem, kako stojimo danas Vecicu sa plucima , probada li vas i dalje ? :think:

:huh: Ček' malo... Pa zar nisu i oni nešto malo poboljevali? :lol:

Zao mi je, iako su mi kolege i oni moraju da imaju uput , nema protekcije z:p

Dobar dan, evo i mene natrag :D
Dr. BLANKED, poštovanje gdine., čula sam za Vas i dobih uput od Dr. mig-x-a za daljnje konsultacije :flert:

O postovanje, upala neka bese ako me pamcenje dobro sluzi ? :rotf:

Tako je , ja to sve rucnoo :rotf: Elem, kako stojimo danas Vecicu sa plucima , probada li vas i dalje ? :think:

Bila danas kod lekara opšte prakse, to zbog bolovanja, ovi naši ne primaju tvoje doznake, rekla mi da nastaviš sa lečenjem.
Lečenje dugo traje ali ali je uspešno, baš te je nahvalila i rekla da te nikako ne ispuštam dok ne završiš lečenje. Kaži im da si prebukiran:rida:

Bila danas kod lekara opšte prakse, to zbog bolovanja, ovi naši ne primaju tvoje doznake, rekla mi da nastaviš sa lečenjem.
Lečenje dugo traje ali ali je uspešno, baš te je nahvalila i rekla da te nikako ne ispuštam dok ne završiš lečenje. Kaži im da si prebukiran:rida:

Taman posla Vecic , pa jos nisam zavrsio ni polovinu potrebnih ispitivanja, nemoj da mi se tu sekiras znas da sam senzibilan , bice sve u redu , ima tu jos dosta posla samo ima vere u svog doktora :flert:

Pa vidiš šta mi napraviše najbolje drugarice, pustiću im ja pesmu, čak je nagovaraju da obuje crvene štiklice. Jel da ti nevoliš crvene štiklice i one te ni malo ne uznemiravaju.:cmok2:
Ne mogu ja privatnog doktora da delim ni sa kim. Od same pomisli skače mi temperatura. Moraćeš opet da me preznojavaš

Pa vidiš šta mi napraviše najbolje drugarice, pustiću im ja pesmu, čak je nagovaraju da obuje crvene štiklice. Jel da ti nevoliš crvene štiklice i one te ni malo ne uznemiravaju.:cmok2:
Ne mogu ja privatnog doktora da delim ni sa kim. Od same pomisli skače mi temperatura. Moraćeš opet da me preznojavaš

Evo skinuću i štikle i sve, pa ću gola da budem ako će ti biti lakše i od toga nećeš dobiti temperaturu :lol: :zplez:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back