- Poruka
- 25.130
A supa iz ovakvog tanjira?![]()
![]()
Lako , pa greota da ljudi jedu sarmu iz ovog
Jao jao, koliko volontera

Dan, svima.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A supa iz ovakvog tanjira?![]()
![]()

![]()
dođeti da oližeš i prazan tanjir!![]()
![]()
jao, jao!

Lako , pa greota da ljudi jedu sarmu iz ovog![]()
Jao jao, koliko volontera, vi znate da se emocije kose sa mojom matematickom logikom ali morao sam jednostavno da pustim koju suzu radosnicu, ne zamerite mi![]()
Dan, svima.![]()

Doktor lično! 
Lako , pa greota da ljudi jedu sarmu iz ovog![]()
Jao jao, koliko volontera, vi znate da se emocije kose sa mojom matematickom logikom ali morao sam jednostavno da pustim koju suzu radosnicu, ne zamerite mi![]()
Dan, svima.![]()

Možda supa bude 4 X lekovitija ako je bude probala iz ovakvog tanjira ... Alan Čumak je lečio pomoću fotografije na daljinu...
...a ipak je Blankić neki vanzemaljac sa ko zna kakvom bioenergijom!![]()
![]()

Ah, gle čuda!Doktor lično!
![]()
Upravo dodjoh sa lobotomije. 

Dan, danDoktore dobar dan!![]()
mi se malo oraspoložili, dobili smo još jednu potencijalnu pacijentkinju, prefinjenog sila i istančanog ukusa, naročito prema crvenim štiklicama!![]()
Pitala je za vas?![]()

Dan, dan
Ne znam Tesso , ovde mora da se zna neki red, imamo dva lekara opste prakse , peru i mig-x-a , mora prvo kod njih za uput![]()
Ček' malo... Pa zar nisu i oni nešto malo poboljevali? 

Vidim ja da sam pogrešila što sam pričala i da će mi preoteti doktora
Njegova terapija meni na daljinu ništa ne pomaže, mora da je pored mene, i ne treba mu stetoskop da mi sluša rad srca. Ima uši i ruke za to.
Zato dalje od dokrora![]()

Ako je to da me podmitiš za doktora, jok jaA inače, kao što sam obećala, evo i donela sam nešto
Malo sunca, malo cveća, sladoled i lubenice... izvolite se poslužiti![]()
![]()
Pogledajte prilog 324468Pogledajte prilog 324469Pogledajte prilog 324470Pogledajte prilog 324471
, tebe je danas pristao migi da leči. Nema menjanja lekaraPazi malo sa tom puškom... da slučajno rikošet ne pokosi i našeg primarijusa ....![]()
Ako je to da me podmitiš za doktora, jok ja, tebe je danas pristao migi da leči. Nema menjanja lekara
meni je rečeno da mi treba uput... 
A inače, kao što sam obećala, evo i donela sam nešto
![]()
Pogledajte prilog 324468Pogledajte prilog 324469Pogledajte prilog 324470Pogledajte prilog 324471

Vidim ja da sam pogrešila što sam pričala i da će mi preoteti doktora
Njegova terapija meni na daljinu ništa ne pomaže, mora da je pored mene, i ne treba mu stetoskop da mi sluša rad srca. Ima uši i ruke za to.
Zato dalje od dokrora![]()
Elem, kako stojimo danas Vecicu sa plucima , probada li vas i dalje ? 
Ček' malo... Pa zar nisu i oni nešto malo poboljevali?
![]()
Dobar dan, evo i mene natrag
Dr. BLANKED, poštovanje gdine., čula sam za Vas i dobih uput od Dr. mig-x-a za daljnje konsultacije![]()

El' to samo za doktora ili...![]()
![]()

O postovanje, upala neka bese ako me pamcenje dobro sluzi ?![]()

Tako je , ja to sve rucnooElem, kako stojimo danas Vecicu sa plucima , probada li vas i dalje ?
Bila danas kod lekara opšte prakse, to zbog bolovanja, ovi naši ne primaju tvoje doznake, rekla mi da nastaviš sa lečenjem.
Lečenje dugo traje ali ali je uspešno, baš te je nahvalila i rekla da te nikako ne ispuštam dok ne završiš lečenje. Kaži im da si prebukiran![]()
![]()
Bila danas kod lekara opšte prakse, to zbog bolovanja, ovi naši ne primaju tvoje doznake, rekla mi da nastaviš sa lečenjem.
Lečenje dugo traje ali ali je uspešno, baš te je nahvalila i rekla da te nikako ne ispuštam dok ne završiš lečenje. Kaži im da si prebukiran![]()

Pa vidiš šta mi napraviše najbolje drugarice, pustiću im ja pesmu, čak je nagovaraju da obuje crvene štiklice. Jel da ti nevoliš crvene štiklice i one te ni malo ne uznemiravaju.
Ne mogu ja privatnog doktora da delim ni sa kim. Od same pomisli skače mi temperatura. Moraćeš opet da me preznojavaš

![]()