Kafana na splavu, 1. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
36.gif

Pa zato se moraš suočiti sa ovim strahovima da ne bi došlo do nagomilavanje raznih strahova i neizlečivosti tvoje bolesti

Dobro , razumeo sam , ok suocicu se, obecavam, samo moram da se dobro pripremim, mada ni ovo nagomilavanje ne zvuci lose, bolje da se to sve skupi u meni pa da odjednom izbacim sve to iz sebe ... Opet sam se bacio na razmisljanje
155.gif

36.gif

Dobro , razumeo sam , ok suocicu se, obecavam, samo moram da se dobro pripremim, mada ni ovo nagomilavanje ne zvuci lose, bolje da se to sve skupi u meni pa da odjednom izbacim sve to iz sebe ... Opet sam se bacio na razmisljanje
155.gif

Biće problem jer šta ako pri nagomilavanju sanjaš Milana ili Peru. Onda neka ti je bog u pomoći. Dobro razmisli .....za tvoje dobro:think:

Hahah , pa dobro ako nista drugo barem ce joj biti zanimljivo .

Jao kako ova Vecicka misli meni dobro , to je neverovatno , mada isplaniran sam ja od glave do pete :aha:

Sta se desi sa Tessom, Tesso!!!, nema potrebe za medicinskim materijalom , bolje mi je sad malo.

To što si isplaniran pazi da se neki delovi ne pobrkaju pa da dođe do kuršlusa.:aha:

Tesa otišla malo da švrlja,
da malo razbistri mozak za tvoju dijagnozu,
da nešto u lečenju ne zabrlja

Kakav kurslus, ma nema toga kod mene , sve ja to iskalkulisem do tancina z:p

Pa da Tessa sad verovatno trazi neko lekovito bilje za mene , al' nema potrebe , stvarno mi je dobro sad , hvala vam sto ste me sklepali , sad sam kao nov :rotf: Pogotovo sa onom roznjikavom kosom, sad mogu medju ljude :rotf:

Zelim vam prijatan ostatak veceri.. :bye:

Ma kako Slavena ode tako brzo! :lol:

...
Vi devojku ni ne ponudiste sa kafom i nekim sokićem
Šta će misliti o nama? :lol:

- - - - - - - - - -

To što si isplaniran pazi da se neki delovi ne pobrkaju pa da dođe do kuršlusa.:aha:

Tesa otišla malo da švrlja,
da malo razbistri mozak za tvoju dijagnozu,
da nešto u lečenju ne zabrlja

ma evo lepo me glava zabolela :lol:
..
sve sam pročitala, možda će i odeću da nam pobaca izgleda :lol:

Bitno je da je tebi dobro, da nemaš noćne more, a kosu možeš da prefarbaš.:cmok2:

Ma jok , lepo bi mi stojala ova happy boja, taman za promenu z:p

ti uzmi, ja to ne smem! :rumenko:
..
nije baš rizično po stomak! :eek:
već po nešto drugo! :lol:

Ovo je neko verovatno egzoticno voce , ne znam , od samog pogleda mi se prevrnu creva :p , po sta drugo? :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back