- Poruka
- 25.130
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
može i moj riđokosi Ed!

A gde nam je Pera?![]()
Da se nije negde zagubio u kakvoj tami?![]()

Lepo, lepo, nego pustimo sada nas iz Srbije, od nas ne vredi nista, pitah te nesto za njih odatle ... ako se secas ...Tu sam bacim pogled šta se radi ali sam komp ustupio familiji iz Srbije koja mi je 3-4 dana u poseti.Sutra idu pa idemo dalje po starom.![]()
Lepo, lepo, nego pustimo sada nas iz Srbije, od nas ne vredi nista, pitah te nesto za njih odatle ... ako se secas ...
![]()
Dobro jutro......![]()
Evo da častim jer kod mene osvanulo Sunce
![]()

Lepo, lepo, nego pustimo sada nas iz Srbije, od nas ne vredi nista, pitah te nesto za njih odatle ... ako se secas ...
![]()

Ima valjda tu i tudjih, koje ne bi mogle ostaviti tebi. A recimo, mogli bi smo se udruziti i izgraditi kakav trust, da malo monopolisemo.Za #18887 pa šta da ti kažem tetka je bila bogata( sada je stara) a zbog nemanja potomstva sve ostavila Peri na uživanje.![]()

Ma, ispricao si ga lepo, a sroveo u delo jos lepse!Znaš onu priču kad Bosanci beže iz Bosne za Nemačku.
Plivaju preko reke i jedan već isplivao a ovaj drugi jedva stiže na obalu kad ga ovaj što je već isplivao gurnu nazat u vodi i kaže :beži dalje ti stranče .
Neznam dali sam ga lepo ispičao ali odprilike tako ide.![]()
Tvoje je vece ...

Tvoje je vece ...... i posle pricaju o ravnopravnosti.![]()