mig-x
Domaćin
- Poruka
- 3.850
Prolepšalo se vreme, ja kupila nove cipele pa da se pohvalim, a ona otišla da odmori.
prelepe su cipele ali meni je zao nje..nema vise voznji na metli a sa ovom obucom mesecinu mozes gledati kroz zatamnjena stakla
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prolepšalo se vreme, ja kupila nove cipele pa da se pohvalim, a ona otišla da odmori.
Nije to Milanova baba nego tvoja.Zaigrajmo Proko, a Milan ima onu babu pa nek igraju kolce

prelepe su cipele ali meni je zao nje..nema vise voznji na metli a sa ovom obucom mesecinu mozes gledati kroz zatamnjena stakla
Nije to Milanova baba nego tvoja.
I ne igra kolce nego sirtaki, a gif se zove "zorba" http://peperonity.com/go/media/20279456!3 valjda po necijem dedi.![]()
Ako smem da pitam...![]()
Poetessa, cije je ovo?
![]()

Upala si mi u pola posta, pogledaj ponovo gore ...to je Milanče za nekog kome je rođendan i želela sam da mu ulepšam dan!![]()

Upala si mi u pola posta, pogledaj ponovo gore ...![]()

lepooooooooooooo
jel moze neka onako..odoh da stavim za kafu ...tako mi se pije odjednom![]()
sad lepo na kaficu raspoložen da mi odeš!svaku rec koju bi napisao ne bi bila dovoljno lepa za tebeeto vidiš da ispunjavam želje...![]()
sad lepo na kaficu raspoložen da mi odeš!

Vidim ...vidiš li ti nešo u ovoj kafici što sam ja gore stavila!![]()
...bez citiranja molim lepo!

onako..malo..eto vidiš...
je l' sam i dalje okrutna?![]()

Tu ne vidim ...ček i ova mi se sviđa!
oči zelene, kosa bordo ljubičasta![]()
,
Tu ne vidim ...
A sto se tice zabranjenog ...
koliko sam shvatio, da pijem kafu morao bih u njoj popiti i nekakvu mrsavu ...![]()

Lepo se kafeniše,,
Dobro jutro

ulepsala si nam daneto ga..slikuvala sam se lepo!![]()