nije_lako
Elita
- Poruka
- 21.493
Pozdrav drugari...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

popij dok cekas drustvance ...pozdrav
Pozdrav drugari...![]()
![]()
Ooo veche , veche , svima , takodje![]()

Ooo veche , veche , svima , takodje![]()

Oooooo društvo stiže, e onda ajmo![]()

Preživeo sve okršaje?
- - - - - - - - - -
Jogi...
![]()

... pa ziveli 

A preziveo sta cu drugo... pa ziveli
![]()

Probala letos...
![]()
Sta je tebi? Grehota je da to pivo bude za zene... vidi kako samo lepo sve kipi, samo sto se ne prelije ...Izi, e nisi čula da postoji pivo za žene![]()
![]()
Blankić, ko je preživeo ima da se priča i hvali....![]()
OK sam sad 
Trenutno samo virtuelno konzumiram 
Sta je tebi? Grehota je da to pivo bude za zene... vidi kako samo lepo sve kipi, samo sto se ne prelije ...![]()

vidiš, to novo pivo je nešto bolje čim si popila dve čaše![]()

Ma sta ima da se hvalim , imao sinoc neki osip u kafani pojma nemam , sad se valjda povukloOK sam sad
- - - - - - - - - -
Trenutno samo virtuelno konzumiram
![]()
Pa mislim da je bolje virtuelno konzumiranje koliko oćeš nego u pravu kafanu, poslali bi te taksijem kući. Dobro veče![]()
Alkosu! ... ne govorim o onom iz krigli ...Zašto da ne? To je pivo pet puta slabije tako da žene to mogu da podnesu i naravno nije za muške.....![]()

Hmelj podbacio, ali zato ječam rodio...![]()

Dobro veče![]()

Mhmmm ....Oo pa ovde je skoro kompletno medicinsko osoblje prisutno , bice zanimljivo![]()
A tako, tvoj organizam je imao sudar sa 'nepoznatim' i sad to imaš u sebi tako da si postao otporan.Pa mislim da je bolje virtuelno konzumiranje koliko oćeš nego u pravu kafanu, poslali bi te taksijem kući.
![]()

Mhmmm ....
![]()

Pa sad zavisi sta pada pod tu kategoriju "nepoznatog"![]()
Nego sram te bilo , ostavi me sinoc samog u zatvorenioj kafani , zamalo gusenje da dobijem, sta da mi se desilo nesto , na dusi da me nosis![]()
i sad se odomaćila u tebi, naš si čovek.