Kafana na splavu, 1. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ooo veche , veche , svima , takodje :lol:

:obozavam:
Preživeo sve okršaje? :zcepanje:

- - - - - - - - - -

Oooooo društvo stiže, e onda ajmo :pivce::pivce::pivce:

Jogi... :heart:
images

Ma sta ima da se hvalim , imao sinoc neki osip u kafani pojma nemam , sad se valjda povuklo :rotf: OK sam sad :rotf:

- - - - - - - - - -

:lol: Trenutno samo virtuelno konzumiram :lol:

A tako, tvoj organizam je imao sudar sa 'nepoznatim' i sad to imaš u sebi tako da si postao otporan. :lol: Pa mislim da je bolje virtuelno konzumiranje koliko oćeš nego u pravu kafanu, poslali bi te taksijem kući. :D

Dobro veče, ajd siđi malo :D

Poslednja izmena:
A tako, tvoj organizam je imao sudar sa 'nepoznatim' i sad to imaš u sebi tako da si postao otporan. :lol: Pa mislim da je bolje virtuelno konzumiranje koliko oćeš nego u pravu kafanu, poslali bi te taksijem kući. :D

Pa sad zavisi sta pada pod tu kategoriju "nepoznatog" :lol:

Nego sram te bilo , ostavi me sinoc samog u zatvorenioj kafani , zamalo gusenje da dobijem, sta da mi se desilo nesto , na dusi da me nosis :sad2:

- - - - - - - - - -

Hahaha :rotf:

Pa sad zavisi sta pada pod tu kategoriju "nepoznatog" :lol:

Nego sram te bilo , ostavi me sinoc samog u zatvorenioj kafani , zamalo gusenje da dobijem, sta da mi se desilo nesto , na dusi da me nosis :sad2:

Kako da nou, to 'nepoznato' je neka bakterija koju nisi probao :lol: i sad se odomaćila u tebi, naš si čovek. ;)

Kada sam čula šta ti se desilo, odma sam krenula na put ali dugačaaaaaak puuuut, i stigla sam a vidim da si čitav, živ i zdrav. Daleko bilo, pu pu pu.....:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back